Review

Essie – Leggy Legend

_DSC6266
Een al iets ouder lakje van Essie, maar daarom niet minder leuk om met jullie te delen. Ik heb het over de Essie – Leggy Legend, een prachtig en vooral mooi opvallend kleurtje. Ik vertel je er graag meer over.

Dit lakje van Essie komt uit de herfst collectie van 2015, het is dus een lakje van vorig jaar. Ondanks dat vind ik hem wel de moeite waard om met jullie te delen. Mocht je hem ergens tegen kunnen komen dan is het echt de moeite waard om uit te proberen!

Essie – Leggy legend

De prachtige roestige kleur is lekker opvallend, en daar houd ik zelf wel van. Nagellak mag wat mij betreft lekker opvallen, en dat doet deze kleur erg goed.
Essie - Leggy Legend
Deze nagellak heeft een fijn kwastje en een prima dunne substantie. Je kunt de nagellak daardoor extra makkelijk aan brengen zonder veel te ‘knoeien’.

Essie - Leggy Legend
Ik vind de kleur echt prachtig op mijn nagels. Dit kleurtje zal ik zeker in de herfst en begin van de winter erg vaak gaan dragen. Het is makkelijk aan te brengen en al gelijk dekkend. Hier op de foto draag ik ook maar 1 laagje, en zoals je ziet is dat ook prima te doen.

Dit lakje is helaas niet meer te koop in de winkels, misschien dat hij nog terug komt. Andere kleuren nagellak van Essie kun je onder andere kopen bij Etos en DA, of DM drogist in Duitsland. De prijs is €9,99.

Vraag: Wat vind jij van dit soort aparte kleuren nagellak? En zou jij hem dragen?