Essie 463 off the wall (Happy nazomer!)

Essie 463 off the wall

Essie nagellak is al een hele tijd te koop, en vooral online vind je veel van de kleurrijke potje nagellak voor scherpe prijzen. Ook de DM drogist is zeer voordelig geprijsd als het gaat om nagellak van Essie. Maar vanaf nu kun je ook bij makeupshoppen terecht voor een betaalbare prijs voor jou favoriete kleur nagellak van Essie. Ik heb er weer een favoriet bij namelijk de kleur Off the wall die ik graag aan jou laat zien.
.
De nagellakken van Essie staan bekend om zijn potjes maar ook om de grote variatie aan kleuren. Ze lakken allemaal erg mooi, helemaal streeploos en dekken ook nog eens heel erg goed. Je betaal niet zomaar iets meer voor een nagellak en voor Essie nagellak doe ik dat ook zeker vanwege de kwaliteit.

Off the wall

Essie 463 off the wall
Het flesje is zoals je die kent van Essie, ook het grote kwastje vind ik erg prettig daar je snel en gemakkelijk een groot oppervlakte bedekt. Met 1 laagje is de kleur al prachtig op de nagels maar 2 laagjes is net even iets mooier en feller.
Wat ik ook erg fijn vind is dat de nagellak erg snel opdroogt en het dus niet heel erg is als je tijdens het lakken ineens naar de wc moet (wat ik bijna altijd heb, haha).
Deze knal roze kleur vind ik wel echt heel erg gaaf. Niet alleen voor de zomer maar ook zeker voor de lente en na zomer! Of wat dacht je van een feestje?
Essie 463 off the wall

Essie 463 off the wall
Essie nagellak is bijvoorbeeld te koop bij de DA drogist en Etos waar je voor €9,99 betaald per flesjes van 13,5ml en online bij onder andere Makeupshoppen. Ga je wel eens naar Duitsland dan is het zeker de moeite waard om eens een blik te werpen bij de DM drogist die ook een groot assortiment kleuren heeft inmiddels.

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf.
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Essie 463 off the wall (Happy nazomer!)

    1. Dankjewel!! Jaa vind ik ook, echt top voor de komende dagen nou het toch nog boven de 20 graden wordt!

Comments are closed.