Essence Winter Glow – 02 I see ice

Essence Winter Glow

Essence Winter Glow is een nagellak die ik kocht bij de DM drogist in Duitsland een paar weken geleden. In dit artikel wil ik je graag dit lakje laten zien. Waarom is namelijk dit nagellakje zo bijzonder, en wat onderscheid hem van de rest van de Essence collectie?

Essence is by far mijn favoriete nagellak merk. Ik heb er ook de meeste nagellak van, en ben er altijd al tevreden over geweest. Maar waarom eigenlijk? De nagellak is natuurlijk voor iedereen betaalbaar, en een echte budget topper. Daarbij bieden ze ook nog een groot assortiment aan, en hebben ze voor iedereen wel een kleur die bij je past. Verder vind ik ook dat ze erg leuke limited edition nagellakjes aanbieden, en komen ze regelmatig met nieuw collecties in de winkel.

Essence Winter glow – 02 I see ice

essence winter glow
Toen ik bij de DM drogist was een aantal weken geleden, lag dit lakje als enige lakje te schitteren in de stellage. Hij viel gelijk op door het aparte flesje, waardoor je duidelijk ziet dat het om een matte kleur gaat. Zeg nou zelf, het flesje is echt heel erg mooi. De combinatie van verschillende lettertypes op het flesje, vind ik ook erg speciaal. Ik vind hem oprecht mooi eruit zien. En eerlijk gezegd springt hij er nu ook tussenuit op mijn nagellak planken.

Het kwastje is zoals we gewend zijn van Essence, niet te dik, en niet te smal. Met 3 streepjes lak je je nagel, en wordt het mooi egaal verdeeld. Deze kleur heeft 2 laagjes nodig om volledig tot zijn recht te komen. De kleur bevat een matte dekking, en icy glitters voor het ice matte effect. Persoonlijk vind ik dit er mooi en strak uit zien. Dit zou ik op elke willekeurige dag in het hele jaar kunnen dragen. Op de foto hieronder heb ik de nagellak niet afgelakt met een top coat, omdat ik dat niet nodig vind bij dit lakje. Daarbij heb ik bijna een week met deze nagellak kunnen lopen zonder dat er top coat overheen zat. Ook is hij makkelijk verwijder baar met nagellak remover, wat soms nog wel een probleem is met glitter nagellak.

Essence Winter Glow

Deze nagellak kocht ik bij de DM drogist in Duitsland voor €1,95. Ik kan de Essence winter glow 02 i see ice zeker aanraden als je van nagellak houdt. In deze serie zijn er nog meer kleuren uitgekomen, alleen heb ik die helaas niet kunnen bemachtigen. Deze kleur vind ik echt een plaatje, en zal ik regelmatig gaan dragen.

Vraag: Wat vind jij van deze matte kleur?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Essence Winter Glow – 02 I see ice

Comments are closed.