Essence – True love

True love

De kleur nagellak van Essence die ik in dit artikel laat zien is perfect voor de koudere dagen van de herfst en winter. Een mix tussen rood en paars is deze kleur als je het mij mag vragen. Benieuwd of hij ook voor jou geschikt is voor de herfst en winter? Lees dan zeker even verder.

Essence True Love

Deze donker rode, met een beetje een paarse gloed is perfect voor de herfst en winter als het aan mij ligt. Deze kleur lijkt heel erg op de andere kleuren die Essence in het assortiment heeft. Maar als ze naast elkaar staan zie je toch duidelijk verschil.

True love

Deze kleur heeft 2 laagjes nodig voor de perfecte dekking, en droogt redelijk snel op. De kleur geeft een hele mooie glans op de nagels, die je niet zou verwachten als je de kleur in het flesje ziet. Ik was dan ook positief verbaasd, al lijkt mij deze kleur ook erg mooi als deze mat is. Op de foto hieronder heb ik enkel base coat op, met daarop 2 laagjes van de True love nagellak. Ik gebruik bij foto’s van nagellak die ik review nooit een top coat, en die ik qua glans ook zeker niet nodig. Wil je hem langer dan 2 dagen op je nagels hebben, dan is het verstandig om wel een top coat te gebruiken, want dan blijft hij zeker een week mooi zitten.

Wat ik vind van deze nagellak?


true love
Ik vind dit persoonlijk echt een prachtige kleur voor de koudere dagen. Je kunt deze kleur makkelijk combineren in een leuke outfit. Daarbij zou je ook nog een matte top coat kunnen aanbrengen zodat de kleur iets minder fel over komt. Dit is ook erg mooi, en ook erg makkelijk te combineren.
Deze en andere kleuren van Essence zijn te koop bij onder andere Kruidvat filialen of op de webshop van Kruidvat. Deze nagellak kost €1,69 per stuk.

Vraag: Wat vind jij van deze kleur True love van Essence?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.