Essence The Gel – 58 Need your love

need your love
Need your love van de ‘The darks’ collectie is een hele aparte kleur. Het deed me denken aan een chocolade kleur. Pure chocolade, maar eenmaal op je nagels heeft het toch een hele andere kleur. Wat ik vind van deze kleur, en de nagellak vertel ik je graag in dit artikel.

Zoals ik hierboven in de inleiding al vertelde is dit een hele aparte kleur. Het lijkt op een pure chocolade kleur, maar is op de nagels toch een stuk donkerder. Des ondanks vind ik het een hele mooie donkere kleur, die zijn naam eer aan doet. Want dark is hij zeker!
need your love

Need your love

De donker bruine kleur, neigt naar een rode tint als je de dop open draait. De rode gloed zie je op de verpakking niet echt terug, en daarom vond ik hem al gelijk heel apart. De kleur heeft iets bruins, rood, en paars. Het kwastje is net zoals we gewend zijn van Essence weer half rond, waardoor de nagellak makkelijk is aan te brengen op je nagels. De structuur van deze nagellak is wel een stuk dikker dan dat ik ben gewend, en is haast stroperig. Maar zeker niet hinderlijk, want het lakt je nagels erg fijn en gelijkmatig.
need your love

Met ongeveer twee laagjes is deze kleur dekkend, en geeft hij een prachtige glans op je nagels. Maar op de nagels is nog maar moeilijk te achterhalen welke kleuren er in zijn verwerkt. Zelf zie ik niks terug van de rood/paarse kleur die je zag als je het flesje open draaide. Je ziet alleen nog een hele donker bruine kleur, met erg veel glans. Zelf vind ik dit erg mooi, maar ik kan me goed voorstellen dat je er van moet houden.

Deze en andere kleuren nagellak van Essence zijn te koop bij onder andere Trekpleister en Kruidvat voor €1,69 per stuk.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Essence The Gel – 58 Need your love

  1. Wow wat een donkere kleur! Ik ben persoonlijk niet zo van donkere kleurtjes, ik vind dat niet echt bij mij passen haha.

    1. Je moet er inderdaad wel van houden. Het is 1 van de weinige donkere kleuren die ik heb qua nagellak. Heb ook meer lichtere kleuren 🙂

Comments are closed.