Essence The Gel – 57 Ice cream party

Ice cream party
Toen ik dit nieuwe lakje in de schappen zag liggen, wist ik meteen dat ik deze kleur wilde hebben. Zo ik kocht hem bij de Trekpleister met de 1+1 gratis actie op alle nagellak. En ik wil jullie heel graag laten zien waarom dit lakje nou zo mooi is!

Essence – Ice cream party

Waarom deze nagellak de naam ‘Ice cream party’ is genoemd is voor mij een beetje een raadsel. Ik denk bij deze kleur niet meteen aan ijsjes. Waar ik wel aan denk is aan ‘peach’, perzik! Dit is echt een pastel kleurtje, die ik er heel vaak bij ga pakken deze lente en zomer. En er is geen enkele kleur tussen mijn nagellak verzameling die op deze kleur lijkt.
Ice cream party
Deze kleur past perfect naast alle andere pastel kleurtjes die mijn verzameling telt. Inmiddels al meer dan 100 nagellakjes, en ik moet me elke keer inhouden om niet nog meer nagellak te kopen. Het is haast een verslaving.

Deze oranje roze pastel kleur is met 1 laagje net niet dekkend genoeg, en het is daarom raadzaam om 2 laagjes te lakken. Ook is het slim om een goede base coat te gebruiken ander kun je niet heel lang genieten van deze mooie kleur op je nagels. Ik heb gemerkt dat hij niet zo snel droogt als de andere kleuren nagellak die ik heb van ‘The gel’ collectie. Dat vind ik persoonlijk wel iets minder, maar soms moet je dus iets meer geduld hebben met een nagellak, en dat is bij deze kleur het geval. Niet erg, want daarna heb je wel hele mooie vrolijke lente/zomer nagels.
Ice cream party

Deze nagellak en andere kleuren nagellak van deze collectie zijn te koop bij onder andere Kruidvat en Trekpleister, en kost €1,69 per stuk.

Wat vind jij van deze kleur nagellak? En draag jij wel eens pastelkleurtjes op je nagels?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Essence The Gel – 57 Ice cream party

Comments are closed.