Essence The Gel – 55 Be awesome tonight!

Be awesome tonight!

Be awesome tonight!
Essence heeft tegenwoordig echt hele leuke kleurtjes in het assortiment (en eigenlijk ook altijd al gehad!). Inmiddels heb ik al redelijk wat verschillende kleuren nagellak van Essence, van licht tot donker, en van glitter tot matt. Vandaag laat ik jullie graag kennis maken met een nieuw lakje in mijn verzameling nagellak. Namelijk Essence the Gel – 55 Be awesome tonight!

Ik moet toegeven dat ik echt verslaafd ben aan nagellak. Het staat onwijs mooi op mijn muur, en kom inmiddels planken te kort om ze allemaal uit te stallen. Mijn verzameling telt ook al ruim 100 verschillende kleuren en merken nagellak. En daar ben ik best wel trots op. De meeste nagellakjes heb ik van het merk Essence, want ze zijn ook zo lekker betaalbaar! Maar nu even terug naar de nagellak die ik vandaag aan jullie wilde laten zien.
Be awesome tonight!

Be awesome tonight

Deze lichte baby roze kleur, die me doet denken aan ijsjes is prachtig voor de lente en zomer. Toen ik deze kleur zag, wist ik meteen dat ik deze wilde hebben. Het lijkt me ook heel erg mooi om te gebruiken bij een nail art, en bijvoorbeeld leuke bloemetjes te maken met deze kleur. Ik zie het al helemaal voor mij, en het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat ik dat ook heb uitgeprobeerd.
Be awesome tonight!

De nagellak brengt makkelijk aan, doordat het kwastje dat aan één kant wat ronder af loopt. Op het kwastje blijft voldoende nagellak zitten waardoor je meerdere nagels in één keer kunt lakken. De structuur van de nagellak is niet heel erg dun, maar ook zeker niet dik. Ik vind het precies goed, omdat hij makkelijk lakt, en niet uit loopt tijdens het lakken van je nagels. Met twee laagjes is de kleur erg mooi dekkend, als je hem af maakt met een laagje top- coat glanst hij prachtig op je nagels.

Deze nagellak en andere kleuren nagellak van Essence the Gel zijn te koop bij onder andere Kruidvat en Trekpleister en kosten €1,69 per stuk.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Essence The Gel – 55 Be awesome tonight!

  1. Het is een mooi lakje, leuk voor de zomer! Ik wil zo graag weer nagellak gaan inslaan maar moet eerst een keer wat ik heb opmaken.
    Ik volg je blog nu op bloglovin, volg je me terug? X

Comments are closed.