Essence The Gel – 47 Va-Va-Voom

Va-va-voom

Va-va-voom
Roze is de kleur waarvan ik de meeste nagellakjes heb. Ik ben dol op roze nagellak, en daarom laat ik jullie vandaag deze roze kleur zien van Essence the gel. Deze kleur heet ‘Va-va-voom’ en is een hele mooie opvallende roze kleur. Erg leuk voor de lente en zomer!

Essence – Va-va-voom

Deze iets donker roze kleur is vooral in de lente en zomer erg mooi op je nagels. De kleur is makkelijk te combineren met andere kleuren, en dus ook ideaal voor nail art.
Va-va-voom
Zoals alle gel nagellakken heeft ook deze weer een rond afgewerkt kwastje. Ik ben er fan van, en wil eigenlijk ook niet anders meer.  Aan het kwastje blijft genoeg lak zitten waardoor je vaak in 1 keer 2 of 3 nagels kan lakken. En ook bij deze nagellak geldt, het is met 1 laagje al dekkend. Maar mocht je hem donkerder willen, lak hem dan met 2 laagjes.

Va-va-voom
De kleur is erg mooi, en heeft een zachte matte finish. Het doet me denken aan roze koeken glazuur, ondanks dat de nagellak kleur veel rozer is. Een roze koek heeft ook zo’n finish, en daar deed het me echt aan denken. Heel erg gek. Juist het matte effect vind ik bij deze kleur erg mooi, en daardoor ook opvallender.

Deze nagellak en andere kleuren van Essence zijn te koop bij onder andere Kruidvat en Trekpleister, en kosten €1,69 per stuk.

Wat vind jij van deze matte roze kleur?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Essence The Gel – 47 Va-Va-Voom

Comments are closed.