Essence The Gel – 46 Black is back

Black is back
The gel collectie van Essence kennen jullie inmiddels allemaal. Een tijdje geleden kocht ik een nieuw lakje erbij die ik al een lange tijd wilde hebben. Ik kon hem nergens vinden, tot ik hem bij de DM in Duitsland tegen kwam, en niet kon laten liggen. Ik heb het namelijk over het zwarte lakje van de The gel collectie.

Essence The Gel – 46 Black is back

Al heel erg lang wilde ik een zwarte nagellakje. Steeds als ik langs de schappen van Essence liep was dit vakje leeg, uitverkocht. En dat van alle andere merken nagellak ook. Toen ik een tijdje geleden bij de DM langs het Essence schap liep, zag ik tot mijn grootte verbazing dat er een zwart lakje in het schap stond. Ik twijfelde geen seconde en deed het lakje in het winkelmandje.
Black is back
Ik wilde dit lakje niet perse om het al geheel op mijn nagels te lakken. Maar wel voor de nail art bijvoorbeeld. Zoals je kan zien hierboven op de foto heeft het kwastje een ronde vorm, waardoor het makkelijker te lakken is op je nagels. Zelf vind ik dat erg prettig, want zo kun je een mooie ronde vorm maken langs je huid.

Black is back
De kleur vind ik echt prachtig, en het heeft een hele mooie glans. Wel belangrijk is dat je deze nagellak alleen gebruikt met een base coat, want anders krijg je oranje nagels.

Deze en alle andere nagellak in de ‘The gel’ collectie kosten €1,69 en kun je onder andere kopen bij Trekpleister en Kruidvat. Voor de mensen die nieuwsgierig zijn naar de DM, daar kosten ze €1,55.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Essence The Gel – 46 Black is back

 1. Oeee, Ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe lakjes!
  Merk je iets van het gel effect? Blijft de lak ook langer zitten?
  Leuk artikel weer!
  Liefs, Marjolein

  1. Het is echt een prachtig lakje. Eigenlijk geldt voor alle lakjes van de Essence gel lijn dat ze bij mij ongeveer een week blijven zitten. En dat is voor mijn doen echt veel 🙂
   Liefs, Carolien

Comments are closed.