Essence The Gel – 35 Engaged (The Satin)

engaged

engaged
Ik werd opslag verliefd op de licht roze/beige kleur (engaged) van de ‘The Satin’ collectie van Essence The Gel. En als je de kleur van dichtbij bekijkt weet je misschien precies waarom. Vandaag laat ik jullie daarom graag zien wat ik van deze kleur vind, en hoe deze kleur eruit ziet op mijn nagels.

Mijn verslaving aan nagellak verzameling komt mede doordat de nagellak van Essence zo betaalbaar is, en ze onwijs mooie kleuren uitbrengen. Toen de 1+1 gratis actie bij Trekpleister er weer was, wist ik gewoon dat ik weer even toe moest geven aan deze verslaving. Ik kocht dit lakje niet alleen door deze actie, maar ook omdat hij er heel erg basic uit ziet. En dan bedoel ik dat je deze kleur eigenlijk altijd zou kunnen dragen.

Engaged
engaged

Als ik het flesje wat dichterbij houd dan lijkt de kleur haast wel magisch. Het heeft een prachtige glans, waarin heel erg veel hele mini glitters in zijn verwerkt. En ook de kleur zelf heeft iets aparts, het is niet echt roze, niet beige, maar ergens daar tussen in. Ik vind hem echt prachtig, en dat is waarschijnlijk ook nog zacht uit gedrukt.
engaged

De nagellak heeft een half rond kwastje waardoor het makkelijk aan te brengen is op je nagels. De nagellak heeft een normale structuur, en is niet echt te dun, maar ook niet te dik. Met twee laagjes is hij prachtig dekkend. Als je je nagels in de zon houd, komt er een prachtige glans tevoorschijn. Met gebruik van een base en top coat kun je deze nagellak makkelijk bijna een week lang mooi hebben zitten op je nagels. Zelf gebruik ik daarvoor de 2 in 1 base & top coat van Essence.

Deze en andere kleuren nagellak van Essence, zijn te koop bij onder andere Kruidvat en Trekpleister voor €1,69 per stuk.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.