Essence The Gel – 33 Wild White Ways

Wild white ways
Essence heeft al een lange tijd de collectie ‘The gel’ in de schappen liggen. Ik ben enorm fan van deze collectie, en wil jullie vandaag graag mijn witte lakje laten zien uit deze collectie. Wild white ways, is perfect te gebruiken als normaal lakje, maar ook heel erg leuk voor nail art.

Essence – 33 Wild White Ways

Deze prachtige spier witte nagellak is 1 van mijn favoriete lakjes uit de gel collectie. Ik gebruik hem erg graag, niet alleen als onderlaag bij andere lakjes, maar ook bij nail art. Een wit nagellakje is een kleur die iedereen eigenlijk standaard zou moeten hebben. Het kan altijd, en het is heel erg makkelijk te combineren met andere kleuren nagellak.

Wild white ways
Wat ik misschien nog wel het fijnste vind aan deze nagellak is dat hij met 1 laagje al onwijs mooi dekkend is. Kijk maar hierboven op de foto. Hier had ik namelijk maar 1 laagje gebruikt. Ik merk aan mezelf dat ik sneller een nagellak pak die maar 1 laagje nodig heeft, dan nagellak die meerdere laagjes nodig hebben. Deze witte nagellak ga ik voornamelijk bij nail art gebruiken, en zullen jullie waarschijnlijk nog vaker voorbij zien komen!

Deze nagellak en andere kleuren van ‘The gel’ collectie zijn te koop bij onder andere Trekpleister en Kruidvat en kosten €1,69.

Hebben jullie een witte nagellak in huid? En gebruik je die vaak?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.