Essence The Gel – 22 I Love my blue jeans

_DSC5502
Langzaam aan wordt het weer een beetje kouder, en gaan we richting de herfst en winter. Daarom vandaag een mooi koel kleurtje die daar perfect bij past. Namelijk ‘I love my blue jeans’, een matte nagellak uit de Essence the gel collectie.

I love my blue jeans

i love my blue jeans
Ik heb niet veel matte kleuren in mijn nagellak verzameling, maar de enige die ik heb is er dan ook 1 van Essence. Namelijk de va-va-voom die soft matt is. De soft matt is in mijn ogen toch nog een heel verschil met deze prachtige blauwe kleur. Deze is echt matt, maar dan ook echt matt.

i love my blue jeans
Mag ik even gillen. Ik vind dit dus echt prachtig staan op  mijn nagels. Ik kan me voorstellen dat als je kortere nagels hebt, het dan iets minder mooi is. Maar deze lengte die ik nu heb, is precies goed! Zoals je ziet is de kleur een stuk donkerder als hij is aangebracht en opgedroogd. Doordat hij matt is lijkt het donkerder dan het flesje. Hier heb ik 2 laagjes aangebracht op mijn nagels.

Wil je je nagellak nog langer mooi op je nagellak laten zitten, gebruik dan een matte top coat, met een gewone top coat blijft deze nagellak niet langer matte.

Vraag: Wat vind jij van deze blauwe matte nagellak? Heb jij zelf ook een matte nagellak?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.