Essence The Gel – 14 Do we speak love?

Do we speak love
Een prachtige donker rood lakje laat ik vandaag aan jullie zien. Rode nagellak vond ik altijd al erg mooi, en in mijn verzameling heb ik ook aardig wat rode kleuren zitten. Het lakje dat ik nu laat zien is een lakje van de Essence the gel collectie, en heet ‘Do we speak love’.

Essence – 14 Do we speak love

Een prachtige donker rode kleur, die zelfs iets weg heeft van bloed. Ook deze nagellak heeft weer een heel fijn kwastje die iets rond afloopt. Het lakken van je nagels is daardoor nog makkelijker, en je kunt het makkelijker rond lakken op je nagels. Er blijft veel product op het kwastje zitten, daarmee moet je we oppassen. Je hebt al gauw teveel nagellak op je nagels.

Do we speak love

Ik ben echt fan van deze rode kleur. Het kan mij niet rood genoeg zijn. En omdat ik het zo’n mooie kleur vind heb ik hieronder 2 foto’s van de swatches op mijn nagels. Ik draag op de foto’s 1 laagje nagellak, maar mocht je de kleur donkerder willen, kun je het 2 laagjes geven. Zelf vind ik 1 laagje voldoende. De kleur geeft een hele mooie glans af, en is zeker in de lente en de zomer erg mooi in het zonlicht. Je nagels zullen dan extra opvallen.
Do we speak love

Do we speak love

Deze en andere kleuren nagellak van de ‘The gel’ collectie van Essence zijn onder andere te koop bij Kruidvat en Trekpleister, en kosten €1,69.

Wat vind jij van rode nagellak? En heb jij zelf ook rode nagellak in huis?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.