Essence The Gel – 04 Our sweetest day

our sweetest day

our sweetest day
Houd je van lichte kleuren nagellak, dan is dit lakje wat ik vandaag aan jullie laat zien, echt iets voor jou! Deze schattige, maar toch elegante kleur is makkelijk te combineren, en past bij elke outfit. Parelmoer kleurige nagellak (our sweetest day) staat bij elk soort nagel, en daarom zeker een aanrader om er minstens één in huis te hebben. Ik laat je vandaag zien welke parelmoer kleur mijn favoriet is van Essence.

Dat Essence verschillende mooie kleuren in het assortiment heeft dat weet geloof ik iedereen nu wel. Maar kende jij deze parelmoer kleur al? Essence is een heel betaalbaar merk, met mooie kwaliteit nagellakjes. Daarom raad ik ook zeker alle nagellakjes van Essence aan. Ik ben een groot fan van hun nagellak, en het is daarom ook niet zo gek dat ik in mijn verzameling nagellak de meeste lakjes heb van Essence.

Our sweetest day
our sweetest day

De licht roze parelmoer kleur met heel veel mini glitters is echt één van mijn favoriete kleuren nagellak van Essence. Deze nagellak kun je prima gebruiken als enkele kleur, maar is ook erg mooi op een ander lakje.

De nagellak heeft een half rond kwastje waardoor het makkelijk aan te brengen is op je nagels. Je zult hierdoor niet knoeien of morsen. (althans de kans daartoe is erg klein!) De nagellak is vergeleken met de andere kleuren van ‘The Gel’ collectie iets dunner dan we zijn gewend. Zelf vind ik dat niet storend, en eigenlijk wel erg fijn bij deze parelmoer kleur. Zeker als je hem gebruikt over een ander kleur lakje heen is dat effect erg mooi. Als je enkel deze kleur gebruikt, heeft het twee tot drie laagjes nodig om dekkend te zijn. Wacht een tijdje tussen de verschillende laagjes, zodat de nagellak goed droogt. Anders zal de nagellak snel los laten of zie je tussen de laagjes luchtbelletjes ontstaan. Maar dit moet je in principe met elke nagellak die je aanbrengt.
our sweetest day

Deze en andere kleuren nagellak van Essence, zijn te koop bij onder andere Kruidvat en Trekpleister voor €1,69 per stuk.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Essence The Gel – 04 Our sweetest day

Comments are closed.