Essence matt matt matt longlasting lipgloss (2x)

Essence matt matt matt longlasting lipgloss

Essence heeft al een tijdje de matt matt matt longlasting lipgloss en lipstick in het assortiment. In Duitsland bij de DM drogist hadden ze nog een 6 tal lipglossen die ik nog niet eerder online voorbij zag komen (of ik heb die van jou toevallig over het hoofd gezien!). Ik nam 2 kleuren mee die mij aanspraken en ook al lagen ze al een tijdje klaar om gereviewd te worden toch ga ik ze nu laten zien. Een budgetvriendelijke lipgloss, maar vind ik ze wel zo goed?

Essence is een heel budgetvriendelijk merk, niet gek dat ik ook heel veel nagellak van dit merk heb. Maar dit keer nam ik ook de longlasting lipgloss mee. De mooie dunne flesjes vind ik erg handig zodat je gelijk ziet welke kleur het precies is. De zwarte dop is weer heel neutraal en strak waarbij de tekst weer lekker speels is zoals ik eigenlijk wel een beetje van Essence gewend ben. Ook bij de nagellak zie je dit vaak terug (verschillende lettertypes). Maar het gaat nu natuurlijk om de Essence matt matt matt longlasting lipgloss!

Essence matt matt matt

Essence matt matt matt longlasting lipgloss
Voor wie meer van luxe producten houd kan eigenlijk net zo goed gelijk weg klikken. Deze Essence lipproducten zijn budget vriendelijk en zelf vind ik ze zeker niet longlasting. Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen, ik ben zelf een beetje teleurgesteld in deze producten. Echt mat vind ik ze zeker niet en ook zijn ze wel heel erg makkelijk van mijn lippen te verwijderen, dus longlasting is het eigenlijk niet. En dat terwijl de verpakking dit wel aangeeft.

De creamy textuur is wel erg fijn al vind ik hem af en toe te korrelig en brengt hij niet altijd even fijn aan. In één lipgloss zit 5 ml wat ik persoonlijk meer dan genoeg vind. Misschien is het wel de creamy textuur die er voor zorgt dat je lippen niet uitdrogen maar ook dat de lipgloss niet mat genoeg opdroogt. Er blijft altijd een glans achter.

08 The big chill
Essence matt matt matt longlasting lipgloss 08 the big chill
Deze beetje bruin, rode, roze kleur vind ik erg mooi en is ook echt een kleur die ik in de herfst en winter er regelmatig bij zou pakken. Echt mat wordt hij niet en ook is hij wat te makkelijk van mijn lippen te vegen (ook als het per ongeluk gaat!).

11 Drama club
Essence matt matt matt longlasting lipgloss 11 drama club
Deze hele mooie donker rode bijna paarse kleur is echt prachtig! Helaas is hij erg klonterig maar na een aantal keren over de lippen gaan veeg je dit helemaal uit. Misschien wel iets te donker voor mijn bleke huid maar met een laagje foundation staat hij waarschijnlijk een stukje beter. En ach, ik moet het zelf mooi vinden toch?

Van beide kleuren is 08 the big chill mijn favoriete kleur al vind ik 011 drama club ook echt heel mooi! Als ik niet kijk naar hoe het heet (longlasting matte lipgloss) dan zijn het prima producten met een mooie dekking en prachtige kleuren. Voor een budgetprijs van 2,39 euro in Nederland en 1,95 euro in Duitsland bij de DM Drogist is het een echt betaalbaar product!

Welke kleur vind jij mooi?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Essence matt matt matt longlasting lipgloss (2x)

Comments are closed.