Essence I want candy collectie

essence i want candy

Ze zijn nog niet zo heel lang te koop in Nederland, de Essence I want candy collectie. Ik kocht de 3 nagellakjes in Duitsland tijdens mijn vakantie (en daar zijn ze nu inmiddels al uit het assortiment). Wat maakt deze collectie zo speciaal dat ik er fan van ben, ondanks dat de kleuren mij niet enorm aanspreken? Het is jammer dat ik geen geuren kan overbrengen via artikelen, anders weet ik zeker dat jij hierna ook verkocht was!

Essence komt met een chupa chups collectie nagellak, bestaande uit 3 verschillende geuren. Ik nam ze alle 3 mee, en werd na de eerste keer lakken meteen verliefd. Niet eens op de kleur, maar op wat er gebeurde toen de nagellak opdroogde.

Essence I want candy collectie

Omdat ik deze nagellakjes in Duitsland kocht voor maar 0,95cent moest ik even op zoek naar de informatie of en wanneer ze in Nederland te koop zouden zijn. Ze liggen inmiddels in de winkel, en zijn te koop voor 1,99 per stuk. Dus mocht je toevallig nog in Duitsland komen en je ziet ze nog liggen, neem ze dan zeker mee want het scheelt je gewoon wel veel geld! Deze collectie bevat een top coat, en 2 gewone nagellakjes. De top coat kun je op elke willekeurige andere nagellak gebruiken die je maar wilt. Hieronder zal ik per nagellakje kort een beschrijving geven.

01 I want Peach!

essence i want candy 01 peach
essence i want candy 01 peach
Deze parelmoer kleurige nagellak die zowel een shimmer bevat maar wel redelijk doorzichtig blijft ruikt naar perzik. Zeer aangenaam, niet te zoet maar precies goed. Dit is gelijk ook de enige van de 3 die een top coat is, en je dus over een andere nagellak kunt gebruiken.

02 I Want Cola

essence i want candy 02 cola
essence i want candy 02 cola
Deze licht blauwe nagellak kleur is na 2 laagjes perfect dekkend en geeft een hele subtiele cola geur. Echt onwijs apart om cola aan je nagels te ruiken.

03 I Want Watermelon

essence i want candy 03 watermelon
essence i want candy 03 watermelon
Dan wel echt mijn favoriet van deze 3, namelijk de licht groene met watermeloen geur. Ooh jongens/meiden, als ik toch de geur over kon brengen via de laptop/mobiel/computer dan was je nu echt verkocht aan deze nagellak. De subtiele watermeloen geur is niet heel erg overheersend, maar heel aangenaam aanwezig. Ook dit lakje heeft weer 2 laagjes nodig om dekkend op je nagels te zitten.

Afwerken met een aparte top coat is niet nodig, en zorgt er tevens voor dat de geur minder wordt. Op de camping heb ik ze uitgeprobeerd, en zelfs na heel vaak handen wassen (lees gemiddeld zo’n 10x per dag), rook je de geur nog. Ik ben fan, en hoop stiekem dat Essence vaker een collectie krijgt met verschillende geuren. Wie weet in de toekomst!

Kende jij deze collectie van Essence al, en welke lijkt jou het ‘lekkerste’?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Essence I want candy collectie

  1. Wat een cuties! De Mintkleurige vind ik t mooist! Ben dol op watermeloen, zoooo benieuwd naar de geur ❤ *kwijlt nog even verder*

    1. Haha watermeloen is ook echt mijn favoriet! Denk dat die ook snel uitverkocht is als ze in de winkels liggen overal.

Comments are closed.