Essence glitter on glitter off 3x peel off nail polish

Essence glitter on glitter off peel off

Tijdens mijn vakantie in Zuid Duitsland afgelopen zomer kon ik het niet laten om te shoppen bij de DM drogist. Daar waren ook nog eens de nagellakjes van Essence afgeprijsd voor 0,95cent per stuk dus mocht ik mezelf trakteren op een aantal flesjes nagellak die ik nog niet had. Ik koos uit de Essence glitter on glitter off peel off nail polish 3 kleuren die mij aanspraken. Welke kleur zou jij kiezen?

Deze collectie bevat 6 kleuren glitter nagellak die je zonder nagellak remover van de nagels kunt afhalen. Hoe gaaf klinkt dat? Het leek mij in ieder geval heel erg fijn zeker als je je nagellak remover bent vergeten! Van de 6 kleuren die de collectie had nam ik 3 kleuren mee die mij aanspraken. Dat werd goud, roze en groen!

Essence glitter on glitter off peel off

Essence glitter on glitter off peel off
De kleuren met naamcodes die deze collectie heeft:
– 01 put a ring on it (zilver)
– 02 razzle dazzle (goud)
– 03 party queen (roze)
– 04 spotlight on! (paars)
– 05 starlight express (licht paars)
– 06 glitter in the air (groen)
Deze peel off nagellak met een Multi glitter kan heel makkelijk van de nagels worden verwijderd. Breng 2 laagjes lak aan en laat het goed drogen tussendoor. Als de lak goed droog is kan je deze er op elk gewenst moment afhalen zonder nagellak remover.
Essence glitter on glitter off peel off Essence glitter on glitter off peel off Essence glitter on glitter off peel off

De nagellak vind ik zelf erg mooi maar vond ik wel wat lastig om aan te brengen. De glitters verdelen zich niet heel erg fijn dus ik probeerde het deppend aan te brengen wat iets beter werkte. De nagellak bleef zo’n 3 dagen mooi op mijn nagels waarna het verwijderen echt heel erg en snel ging. Maak met je nagel een hoekje en de rest van de nagellak laat makkelijk los.

Ik ben vooral fan van het peel off effect maar zou de nagellak zelf qua kleuren en dekking niet heel vaak dragen. Als ze dit soort effecten ook met de reguliere kleuren zouden maken dan zou ik echt niets anders meer gebruiken dan de nagellak van Essence!
Deze lakjes en de andere kleuren zie koop bij Kruidvat, Trekpleister maar ook online! Prijzen verschillen maar zijn in Nederland ongeveer 2,59euro per stuk.

Welke kleur vind jij mooi en zou jij kiezen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Essence glitter on glitter off 3x peel off nail polish

Comments are closed.