Essence gel nagellak

Een tijdje geleden liet ik jullie mijn nagellak stash zien. Inmiddels heb ik er nog meer lakjes bij, en zullen jullie deze ook terug gaan zien in mijn serie reviews over mijn nagellakjes. Vandaag  begin ik met een review over de Essence gel nagellak collectie die een tijdje geleden is uitgebracht. Ik ontving een setje met gel nagellak en vandaag laat ik het zien aan jullie! Kijk je mee?
_DSC2600

Allereerst de ‘Base coat’, een wat dikkere nagellak basis. Het is een veel dikkere substantie dan de base coats die we gewend zijn. Maar helemaal niet hinderlijk! Ook is deze base coat erg snel droog en nadat ik klaar ben met het lakken van al mijn nagels, hoef ik nog maar een paar minuutjes te wachten tot ik de gel nagellak kleur kan aanbrengen.

De nagellak kleur die ik ontving is nummer 11, 4 ever young. Een mooie rood roze kleur. Ik vind de kleur echt prachtig! Deze nagellak vind ik zelf iets minder lang drogen en het duurde zeker wel 10 minuten voordat ik de top coat kon aanbrengen. Je hebt dus wel even de tijd nodig om je nagels te lakken!
_DSC2555
Na ruim 10 minuten kon ik de top coat aanbrengen die het geheel een mooie glans gaf! Dit maakte de nagellak helemaal af! Ook deze is heel iets dikker dan een normale top coat, maar veel dunner dan de base coat! Maar zeker niet hinderlijk!

Wat ik vind van deze serie gel nagellak?
Ik vind aller eerst de verpakkingen heel erg mooi! Het straalt echt iets moois uit! De mooie en opvallende witte, en zilveren verpakkingen van de base en top coat vallen echt op in je stash! De potjes van de kleuren zijn hetzelfde als de colour & go nagellakjes, en ook deze vind ik er erg mooi uit zien. De kleur van het dopje komt zeker overeen met de kleur op je nagels! Dat hebben ze erg mooi gedaan!
_DSC2556

Ik zelf vind de nagellak erg prettig, en het blijft zeker bijna een week op mijn nagels zitten (terwijl een normale nagellak er bij mij na een dag al niet meer perfect uit ziet!).

Deze gel nagellak is te koop bij onder andere Kruidvat!

Hebben jullie ook al eens een gel lak geprobeerd?

digitale handtekening

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Essence gel nagellak

  1. Leuk kleurtje! Ik heb een mintgroen kleurtje van deze collectie en ben er enorm tevreden mee 🙂 Dikke substantie, dekt super en blijft wel 3-4 dagen zitten. De base en topcoat had ik nog niet gezien, deze ga ik zeker halen 🙂 Ik gebruik nu ook wel een topcoat van Essence, een gewone quick dry en hij doet zijn werk ook wel prima 🙂 Liefs! x

Comments are closed.