Essence – Exit to explore

exit to explore

essence exit to exploreEen aantal weken geleden kwam ik bij de DM drogist in Duitsland een nieuw nagellakje van Essence tegen. Ik had hem nog niet eerder gezien, en besloot om 1 kleurtje mee te nemen. Wat ik van deze kleur van exit to explore vind, en hoe deze er op de nagels uit ziet, dat zie je natuurlijk in dit artikel. Lees je mee?

Essence Exit to Explore

Zoals ik hierboven al schreef, had ik dit lakje nog niet eerder gezien in de winkels. Het kan mij zijn ontgaan, of hij is er daadwerkelijk niet geweest. Geen idee. Maar, dit weerhoudt mij er niet van om over dit nagellakje te gaan schrijven. Deze kleur heeft iets speciaals, en zoals je ziet op de foto hieronder heeft het een heleboel glitters in de lak zitten. Ik was dus ontzettend benieuwd of dit ook zo mooi staat op de nagels.

exit to explore

Persoonlijk vind ik de kleur erg leuk. Zeker een kleur die je het hele jaar door kunt dragen. Deze kleur dekt al perfect in 1 laagje, en droogt enorm snel op.

 

Op de nagels vind ik hem minder bijzonder dan in het flesje zelf. Je ziet verschillende kleuren in het flesje (zoals de grijze kleur die je op de foto hierboven ook duidelijk kunt zien), maar dat is eigenlijk niet terug te vinden op de nagels. Wel vind ik het een hele mooie kleur. Dit lakje kocht ik bij de DM drogist in Nordhorn een aantal weken geleden, hij kostte €1,89.

Vraag: Wat vind jij van deze kleur, en heb jij eerder gehoord van deze collectie?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Essence – Exit to explore

Comments are closed.