Essence cracked metal & Essence Holo Rainbow nailpolish

Als nagellak liefhebber koop ik regelmatig nieuwe nagellakjes om uit te proberen. Ik heb dan ook al heel erg veel en mijn planken staan redelijk vol. Maar de Essence cracked metal 35 crack is back! en de Essence holo rainbow 01 hello holo had ik beiden nog niet. Een topcoat en een gewone lak maar beide ga ik gebruiken als topcoat, zodat de kleuren nog beter naar voren komen. Hoe ik ze combineer laat ik dan ook graag zien.

Ik moet zeggen dat ik niet echt een fan ben van cracked nagellak maar de verpakking zag er veel belovend uit. De sticker op de verpakking liet namelijk een soort marmer effect zien die ik wel heel erg mooi vind. Maar of dit ook zo op mijn nagels eruit kwam te zien laat ik je zo zien.
De holo rainbow daarin tegen is echt een lakje die ik met de feestdagen draag en het liefste combineer met een ander lakje. Ik koos ervoor om voor de gouden kleur een witte nagellak te gebruiken en voor de glitter kleuren een blauw paarse kleur te gebruiken.

Essence nagellak uitproberen

De nagellak die ik eerst aanbracht zijn de kleuren van Essence out of space stories (die ik tevens ook al heb gereviewd op mijn blog, mocht je daar benieuwd naar zijn).
Kleuren die ik heb gebruikt:
– 01 outta space is the place
– 08 guardians of the unicorn
Vooral nummer 08 is echt een grote favoriet van mij door de verschillende kleuren die je in de nagellak kunt zien. Maar goed, daar gaat het natuurlijk niet over. Het gaat om het cracked lakje en het holo lakje.

Essence cracked metal 35 crack is back!
Essence cracked metal 35 crack is back

Essence cracked metal 35 crack is back
Met 1 laagje ben je gelijk klaar want deze cracked nagellak (zoals de naam al zegt) krimpt op de nagels waardoor je een heel apart effect krijgt. Ik had gehoopt een meer marmer effect te krijgen zoals op de sticker van het flesje, maar helaas. Persoonlijk ga ik deze lak niet heel vaak meer gebruiken, maar de gouden kleur vind ik wel echt super tof!

Essence holo rainbow 01 hello holo
Essence holo rainbow 01 hello holo

Essence holo rainbow 01 hello holo
Oke, mag ik even applaus! Dit is echt een aanrader hoor, door deze glitter lak te gebruiken als top coat creëer je een hele gave en vooral intense glitter lak op je nagels. Zeker als je hem dan nog combineert met een kleur die erop lijkt zoals de 08 guardians of the unicorn van de collectie Essence out of space stories. Echt een glitter nagellak die van pas gaat komen tijdens de komende feestdagen!

Wat vind jij van glitter nagellak? En zou jij een cracked nagellak gebruiken?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.