Anders Beauty Review

Essence – compact powder

Mijn compact powder was alweer aan vervangen toe, en ik ging dus op zoek naar een nieuwe! Bij de Kruidvat kocht ik de Essence compact powder. En natuurlijk probeerde ik hem uit en laat ik het vandaag zien in een review van dit product! Benieuwd of dit product ook geschikt is voor jou? Lees dan snel verder!
DSC_1279

Ik kocht hem al een tijdje geleden maar hij bleef steeds maar liggen in het testbakje. Maar gelukkig heb ik hem weer gevonden en testte ik het uit! Ik nam een lichte kleur, dit is volgens mij de lichtste kleur die ze hadden. De kleur die ik meenam is 01. Natural Beige. Een compact powder is ervoor om de foundation af te poederen. Ik gebruik de compact powder ook wel eens zonder foundation, en dit is ook prima te doen!

DSC_1281

Het product belooft zeker wat het zegt! Ik krijg geen glimmende huid en ook geen vlekken. Het is dus ideaal in gebruik!
Ook als ik geen foundation op mijn gezicht doe en alleen dit product gebruik dan zijn er geen vlekken te zien. Mijn huid ziet er egaal en met een lichte bruine kleur uit. De poeder is niet heel erg zichtbaar als je naar je huid kijk. Maar als je het er af haalt met een doekje kan je wel degelijk de bruine kleur zien op het doekje! Dat zou je niet zeggen als het op je huid zit. Dit vind ik wel een hele goede pluspunt! De vorige poeder die ik had kon je erg goed zien zitten en dat is bij deze compact powder van Essence niet het geval.

DSC_1280

De verpakking van dit product is ook erg mooi. Het is doorzichtig en je kunt het product dus altijd zien zitten! Erg handig als je meerder compact powders hebt en je ze in een mandje hebt liggen zoals ik. De verpakking gaat goed dicht en je moet echt even goed kijken en drukken wil je het open kunnen krijgen. Ook dit is weer erg handig voor als je het mee neemt op vakantie in je toilettas! Het product kan nooit uit het doosje komen!

Deze compact powder kocht ik voor 2,89 euro bij de Kruidvat, en dat vind ik erg goed betaalbaar voor een poeder! Bij de Kruidvat zijn regelmatig acties waarbij je korting krijgt op het assortiment van Essence. Bijvoorbeeld de 1+1 gratis of 2e halve prijs!

Gebruiken jullie wel eens een compact powder? En welke gebruiken jullie dan?

digitale handtekening

9 thoughts on “Essence – compact powder”

  1. Ik gebruik dagelijks na mijn dagcreme, de Gosh Sun Powder en daar mijn blush bovenop. Nu deze Gosh die glinstert dus hij staat het mooiste als je een beetje gebruind bent. Voor de rest maak ik niet te veel heisa van de basis tenzij ik naar een feestje ofzo moet.

Comments are closed.