Essence Colour go nagellak

In deze alweer tweede nagellak review, laat ik jullie mijn vier lakjes van de Essence colour go serie zien. In de nagellak stash kon je al zien welke lakjes ik heb, en vandaag laat ik jullie hele mooie foto’s zien van de nagellak! Ik ben echt een fan van de colour&go lakjes, zeker omdat ze zo snel droog zijn, en je ze eigenlijk ook maar één keer hoeft te lakken!
_DSC2592
Ik heb twee soorten colour&go nagellakjes van Essence. Namelijk een gewoon potje, en de potjes die we nu vooral zien in de schappen!
_DSC2593
De kleur 39 Lime Up! Is een hele mooie opvallende groene kleur. Dit was mijn eerste lakje van de colour&go serie!
Het lakje droogt snel, en vind ik vooral in de lente en zomer erg mooi om te dragen! Dit nagellakje blijft ongeveer 2 dagen goed zitten bij mij.

_DSC2568
Dan heb ik nog een tweede potje van deze, en dat is nummer 41 Very Berry. Een hele mooie licht paarse kleur, die ik ook erg mooi vind in de lente en zomer! Het is makkelijk toe te passen bij een outfit. Maar wel minder opvallend dan de groene kleur!

_DSC2574
Wat ik ook erg mooi gedaan vind van Essence, is dat de dop van de potjes ook zo goed overeen komen met de kleur op je nagels! Erg knap gedaan, en daardoor ook meer herkenbaarder als je een lakje wilt kopen.

Dan heb ik nog een lakje, en dit is nummer 101 Absolute pure. Een mooie doorzichtige nagellak, die perfect is om zo te dragen,  maar ook makkelijk over een ander nagellak heen kan, voor een mooie glans!
_DSC2585
En als laatste van deze lakjes heb ik nog nummer 109 Off to miami!. Een hele mooie koraal keurige nagellak. Dit is echt mijn favoriete kleur! En ik draag hem dan ook vaak!
_DSC2588

Al deze lakjes van de colour&go serie blijven zo’n twee dagen bij mij zitten. Maar het kan bij jullie natuurlijk ook langer zitten. Normaal gesproken is bij de eerste dag mijn nagellak al niet mooi meer. Dus dit is dan ook echt een uitzondering!
Ik ben echt fan van deze lakjes, en als je even snel een lakje wilt aanbrengen op je nagels, dan zijn deze lakjes echt perfect om te gebruiken. Snel droog en heeft maar vaak één laagje nodig!

Welke kleur vinden jullie het mooiste?

digitale handtekening

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

13 thoughts on “Essence Colour go nagellak

  1. Wat een mooie kleurtjes! Die limoengroene zou ik nog wel in huis willen halen 🙂 En de lakjes van de Color & Go collectie zijn echt mooi, maar bij mij blijven ze ook maar 2 dagen mooi zitten. Liefs! x

Comments are closed.