2x Essence – All that Greys

all that greys

Deze lakjes liggen al een veel te lange tijd te wachten op een review. Ik kocht ze bij Prijsmepper en wil ze graag met jullie delen. De Essence all that greys zijn hele leuke basic kleuren die prima kunnen in elk seizoen van het jaar. Benieuwd hoe ze eruit zien? Lees dan gezellig even verder.

All that greys – 04 Girl with a pearl

 photo _DSC7768_zpsb5ljcwxu.jpg
Deze lichte grijs witte kleur heeft net even een andere touch dan een gewoon wit of licht lakje. De kleur doet mij een beetje denken aan een cement of plamuur kleur. Persoonlijk vind ik dit net even iets meer hebben dan een witte nagellak.  Deze kleur heeft wel minimaal 2 laagjes nodig, en bij 3 laagjes is hij het mooist. Het droogt sneller op dan de ‘normale’ lakjes van Essence, wat ik zelf wel prettig vind.
 photo _DSC7884_zpsqdqd7iof.jpg

All that greys – 02 Step into the grey zone

 photo _DSC7771_zpsba19fqsw.jpg
Deze donker grijze kleur vind ik persoonlijk het mooiste van deze 2 nagellak kleuren. Ik houd echt van grijs, en dat kun je ook meerdere malen terug vinden in mijn kamer, en zelfs kledingkast. Grijs is overal bij te combineren, en staat ook altijd. Deze kleur heeft 2 laagjes nodig om dekkend te zijn, en droogt net zoals de lichte witte kleur heel snel op. Dat is me bij beide lakjes erg opgevallen.
 photo _DSC7888_zpstwbsdr5f.jpg
Beide kleuren vind ik een leuke aanvulling op mijn nagellak collectie, die bijna maandelijks groeit. Ik ben lichtelijk verslaafd aan het verzamelen van nagellak, en elke keer verbaasd het mij dat ik nog geen dubbele kleuren in de collectie heb. Elke kleur iets net weer even iets anders dan de ander.

Vraag: Welk van deze all that greys kleuren vind jij het mooist?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.