Essence All about sunrise eyeshadow

Dat Essence mooie producten in het assortiment heeft, dat wist ik wel. Vandaag review ik het eyeshadow palette van Essence  – All about Sunrise. Wat vind ik er van, en is dit iets voor de herfst? Dat en nog meer vertel ik in dit artikel!
_DSC4018
Dit palette kreeg ik een tijdje geleden in het pakketje van Essence voor mijn verjaardag. Eerder reviewde ik al de lipgloss, en vandaag dus het oogschaduw palette. Inmiddels zijn er al heel wat ‘all about’ oogschaduw paletten uitgegeven van Essence. En telkens vind ik ze erg mooi, en lekker budget! Wat wil je nog meer?

_DSC4020
Dit palette verraste me. Waarom? Kijk naar welke kleuren er in het palette zitten, alle kleuren die ik regelmatig gebruik. Andere kleuren laat ik vaak zitten, maar grijs, bruin en goud/wit tinten draag ik regelmatig! Ik kon dan ook niet wachten tot ik het palette kon gaan gebruiken.

De swatches vallen erg mee. Ik had verwacht dat het palette niet veel kleur zou afgegeven, maar in tegen deel! Kijk zelf maar!
_DSC4023
Alle kleuren zijn erg duidelijk, en ik kan nu al mijn favoriete kleuren zien! Vooral de bruine tint, naar de gouden vind ik erg mooi! En de witte tint is perfect voor in de hoekjes! Ja dit wordt waarschijnlijk mijn favoriete en meest gebruikte palette in mijn stash! Ook vind ik de kleuren erg mooi deze herfst, want zeg nou zelf. Het past toch perfect bij de vallende blaadjes buiten!

Ik doe het niet vaak, want ik vind het ontzettend moeilijk om vast te leggen. Maar ik maakte er een ooglook mee! Simpel, maar toch gebruikte ik 2 kleurtjes van dit palette. Namelijk de meest bruine tint, en de witte. Kijk hieronder maar wat ik daarmee deed.
_DSC4026

Echt hele ingewikkelde ooglooks zal je mij nooit zien maken, maar zulke oog looks kun je de komende tijd meer voorbij zien komen! Zeker als ik iets ga reviewen dan wil ik er een look mee proberen te maken. En nee, ik ben er absoluut niet goed in, daarom hebben jullie het eerder ook nooit gezien. Maar daarom is het wel een leuke uitdaging voor mezelf! Want zo slecht ziet het er toch niet uit? (of wel, want dan moeten jullie het ook gewoon zeggen!)

Mijn mening over dit palette?
Ik vind ik een heel fijn palette, maar dat hebben jullie in deze review eerder al wel kunnen merken! Ik ga dit palette zeker vaak gebruiken, want al mijn favoriete oog kleuren zitten hierin! Wat wil je nog meer?

Dit palette en meer van de ‘all about’ paletten zijn te koop bij onder andere Kruidvat voor €3,99
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Essence All about sunrise eyeshadow

Comments are closed.