Essence – 64 Island hopping

64 Island hopping

Nr 64 Island hopping, ik wist niet zo goed wat ik bij die naam moest verwachten, maar het kleurtje is prachtig. Zeker voor de herfst en winter is dit kleurtje ideaal voor op je nagels! Ik laat je dan ook graag in dit artikel zien, hoe nr 64 Island hopping eruit ziet. Een koel blauw kleurtje als je het mij vraagt! Kijk je mee?

Nr 64 Island hopping

64 Island hopping
Een koel iets donker blauw kleurtje is Island hopping van Essence. Waarom het deze naam heeft, is voor mij nog een raadsel, maar hij is wel leuk! Normaal gesproken koop ik eigenlijk nooit blauwe kleuren nagellak. Ik ben zelf niet echt van de kleur blauw, maar toch nam ik deze mee. De kleur heeft iets aparts. Iets wat eigenlijk elk seizoen gebruikt kan worden. Leuk voor in de herfst en winter, maar kan ook prima in de lente en zomer.

 photo _DSC6728_zps4jtpsfi3.jpg

Deze nagellak heeft 2 laagjes nodig om mooi dekkend te zijn. Zoals je hierboven op de foto ziet, is het een hele sprekende kleur blauw. Zelf vind ik hem erg mooi, ondanks dat ik niet zo van de blauwe kleurtjes ben. Het is een fijn kwastje zoals we die van Essence gewend zijn. Daardoor kun je de nagellak makkelijk aanbrengen, zonder al te veel te knoeien.
Dit lakje is te koop bij Trekpleister en Kruidvat filialen, en kost €1,69 per stuk.

Vraag: Wat vind jij van deze blauwe kleur?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Essence – 64 Island hopping

  1. Hey Girl! Ik ben ook een Essence Fan! Ohwwww Yessss!
    De kwartjes zijn inderdaad heerlijk om mee te lakken!
    Ik vind zeker een mooie tint blauw. Ik zal wanneer ik naar de Kruidvat ga even gaan kijken.
    ThnQ for Sharing!

    Hugz, Miss B.

Comments are closed.