Essence 59 life is pink

Essence 59 life is pink

Dit lakje ligt al een tijdje te wachten tot ik er een review over kon schrijven. Essence 59 Life is pink is een diep roze kleur die zowel in de zomer als in de herfst prima kan. Waarom dit een perfect roze kleur is zal je hieronder vanzelf zien. Ben je benieuwd? Lees dan zeker even verder.

Essence 59 life is pink

Deze roze kleur is iets donkerder dan de ‘gewoon’ roze kleurtjes die ik in mijn collectie nagellak bezit. Hij heeft iets anders dan de andere kleuren. Wat dit precies is, kan ik niet zeggen. Hij is anders, op een positieve manier.

Essence 59 life is pink
Op de foto hierboven lijkt hij iets donkerder dan in het echt. De foto die hieronder staat, waar de nagellak op mijn nagels zit, is de precieze kleur. Het flesje is zoals we die gewend zijn van Essence, ook het kwastje is hetzelfde. Eigenlijk is alles hetzelfde, behalve de kleur. Ik vond dat de kleur wel iets langer nodig had om te drogen, en ik het volgende laagje kon aan brengen.

 photo _DSC6705_zpsybk2fzee.jpg
Deze kleur heeft minimaal 2 laagjes nodig om dekkend te zijn. Je ziet al snel strepen en daarom moet je hem extra dun aan brengen. Dat vind ik persoonlijk wel een nadeel. Dit heb ik met andere kleuren van Essence nooit eerder gehad.
Essence nagellak is te koop bij onder andere Kruidvat (zowel in de winkels als online), en kost €1,69 per stuk.

Vraag: Wat vind jij van deze kleur?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.