Essence – 56 you and me

Essence - 56 you and me

Ik heb al een tijdje geen Essence nagellak review geschreven, dus vandaag de hoogste tijd om dat te gaan doen. Een prachtige kleur voor het najaar die eraan zit te komen (maar nu is het natuurlijk nog volop zomer!). Ik heb het over de Essence – 56 you and me?. Een mooie roze paarse kleur, die verrassend mooi op de nagels zit.

Essence – 56 you and me

Essence - 56 you and me

Essence is verre weg mijn meest favoriete nagellak merk. Mijn verzameling telt ook de meeste nagellakjes van Essence, en dat zullen niet de laatste blijven. Deze paarse kleur, dus bijna pastel is, vind ik echt prachtig. Met twee laagjes is hij mooi dekkend, en blijft hij ruim een week mooi op mijn nagels zitten. Natuurlijk gebruik ik ook een base coat en top coat die ervoor zorgen dat de kleur langer op mijn nagels blijft zitten.

Essence 56 – You and me
Essence - 56 you and me

Op de foto hierboven heb ik overigens nog geen top coat opgedaan. Zo kun je namelijk goed zien dat de kleur al erg veel glans afgeeft. Ik kijk uit naar de herfst waar ik ongetwijfeld deze kleur vaak zal dragen. Ook bij nail art zal hij goed van pas komen. Met deze kleur kun je namelijk ook eindeloos combineren.

Geen enkele kleur in mijn verzameling kwam maar een beetje in de buurt van deze kleur van Essence. Dat verbaasd me elke keer weer opnieuw. En hij staat prachtig tussen alle andere nagellak kleuren.

Vraag: Welke kleur draag jij graag op je nagels?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Essence – 56 you and me

  1. Wat een schattig kleurtje, lekker snoeperig! Ik heb momenteel alleen blanke lak op. Ga binnenkort weer voor een mooi kleurtje.

  2. Leuke review! Maar ik weet niet of ik de enige ben maar bij de nieuwe nageltjes de gel lakjes (want eerst had je de colour and go) bij mij kan je de gel pakjes gewoon van mijn nagels aftrekken. 🙁

Comments are closed.