Essence the gel – 48 My love Diary

my love diary
Ik heb een nieuw favoriet lakje erbij! Essence heeft de laatste tijd zulke mooie kleuren in het assortiment, dat ik me nog maar moeilijk kan inhouden om er geen mee te nemen. Ik kocht deze gel lak met de naam ’48 My love Diary’, bij de Trekpleister. En ik laat jullie hem met alle liefde zien!

My love Diary

my love diary
Ik vind de kleur echt prachtig. Een mix van bruin met paars en roze, en een klein beetje rood. Er is geen enkele kleur in mijn verzameling die op deze kleur lijkt. En dat heb ik steeds met de kleuren van Essence. Inmiddels telt de Essence nagellak verzameling al 57 verschillende kleuren nagellak, en ik geloof er heilig in dat hier nog heel veel kleuren bij zullen komen.

my love diary
Zoals ik eigenlijk wel gewend ben bij Essence hebben de meeste kleuren maar 1 laagje nodig. Toch doe ik voor de perfecte dekking 2 laagjes. Ik heb gemerkt dat hij hierdoor ook veel langer mooi op mijn nagels blijft zitten.

Misschien dat jullie het onderhand wel hebben gemerkt, test ik graag nagellak uit. Het liefst niet de al te dure nagellak soorten, en Essence is daar echt een goed voorbeeld van. Essence nagellak kost maar €1,69 en is daardoor erg betaalbaar voor iedereen. Het heeft prachtige kleuren, en mooie kwaliteit.

Vraag: Ben jij ook fan van de Essence nagellak? En wat is jou lievelingskleur nagellak?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Essence the gel – 48 My love Diary

  1. Wauw wat een geweldige mooie lakje is het !! <3 nog niet in mijn bezit… maar nu ik het zo zie ga ik hem misschien wel kopen 🙂

Comments are closed.