Essence – 24 Indian Summer

indian summer

indian summer
Hallo zomer, en hallo Indian Summer van Essence the gel collectie. Ik heb onwijs veel kleuren in mijn nagellak verzameling, maar nog geen lak die in de buurt kwam van deze kleur. Echt een kleurtje voor de zomer, en makkelijk te combineren in een nail art. Benieuwd naar deze leuke zomerse kleur?

Indian summer

indian summer
Een mooi zoet kleurtje voor de zomer. Het is een hele lichte roze gemixt met oranje kleur. Ik vind hem prachtig, en zeker voor de zomer. Ik krijg nooit genoeg van dit soort kleuren, hij is niet te opvallend, maar toch ook weer wel op de een of andere manier. Zelf vind ik hem ook iets weg hebben van een pastel kleur.

indian summer
Kijk eens hoe mooi deze nagellak is op mijn nagel. Met 2 laagjes is hij prachtig dekkend, en kan ik makkelijk een week genieten van dit kleurtje op mijn nagels. Dit kleurtje ga ik ook zeker vaak gebruiken in nail art, ik heb al veel ideeen wat ik allemaal kan doen. Met dit lakje is mijn verzameling van Essence nagellak onderhand gestegen naar 58, en het zal ook zeker niet de laatste zijn.

Misschien dat jullie het onderhand wel hebben gemerkt, test ik graag nagellak uit. Het liefst niet de al te dure nagellak soorten, en Essence is daar echt een goed voorbeeld van. Essence nagellak kost maar €1,69 en is daardoor erg betaalbaar voor iedereen. Het heeft prachtige kleuren, en mooie kwaliteit.

Vraag: Welk zomers kleurtje draag jij graag op je nagels?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.