Essence | 15 Oh so matt! lipstick

De review die ik vandaag voor jullie heb is zo mooi! Zoals jullie misschien wel weten vind ik lipstick erg mooi! Het verbergt ook nog eens mijn blauwe lippen met de koude dagen! De lipstick die ik vandaag voor jullie review is er een van Essence. Een budget merk, met mooie producten in hun assortiment. Dat geldt ook voor de lipstick! Benieuwd wat ik er van vind?
Essence lipstick nude
Zoals je kan zien is het een nude kleur van Essence. De kleur die ik vandaag voor jullie review is nummer 15 – oh so matt! Het is een bruin roze kleur, die erg mooi is in de herfst.

Essence heeft in deze lijn de volgende kleuren uitgebracht. Het zijn 15 kleuren, in de longlasting lipstick lijn.
– 01 Coral callling
– 02 all you need is red
– 03 dare to wear
– 04 on the catwalk
– 06 barely there
– 07 natural beauty
– 11 nude love
– 12 blush my lips
– 13 love me
– 14 adorable matt
– 16 i am yours
– 17 i love cake pop
– 18 matt wanted
– 19 black gossip
– 20 get the look

Behalve nummer 19, vind ik ze allemaal erg mooi! Essence heeft mooie kleuren uitgekozen voor deze lijn!

swatch essence lipstick
De swatch die ik maakte van deze lipstick ziet er al veel belovend uit! Ik vind hem erg mooi, en hij heeft veel kleur af!
Of dit ook echt een kleur is die past bij mijn lichte huid, dat weet ik niet zeker. In mijn gezicht ben ik vaak behoorlijk wit, en dan is dit misschien net een zetje om mensen te laten zeggen ‘ben je ziek?’. Wat natuurlijk niet de bedoeling is.
Maar laten we kijken hoe deze lipstick het doet op mijn lippen?

essence lipstick oh so matt
Ik vind de kleur echt prachtig, maar ik merk dat ik hem niet altijd kan dragen vanwege mijn witte huid op mijn gezicht. Ik nam nog een foto van de zijkant zodat jullie de lipstick goed kunnen zien op mijn lippen!

essence oh so matt lipstick
Hier kun je duidelijk zien dat het net lijkt alsof ik ziek ben. Mijn huid is hier behoorlijk wit. Des al niet te min heb ik genoeg dagen dat ik niet zo spierwit in mijn gezicht lijk, en deze lipstick kan dragen!

De kleur is behoorlijk goed, en de lipstick blijft rustig een halve dag goed op je lippen zitten. Aan het eind van de middag moet je hem wel even weer bijwerken, maar het is absoluut niet storend!
Deze lipsticks zijn te koop bij onder andere de kruidvat en kosten zo’n €2,39.

Van welke kleuren lipsticks houd jij? En heb jij lipsticks van Essence?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Essence | 15 Oh so matt! lipstick

  1. Hey. Producten van Essence zijn me zo tegengevallen. Een lippenstift heb ik nooit gebruikt. Hij staat jou wel goed! Fijn dat jij wel tevreden bent.

    1. Heej! Ooh echt waar, wat jammer! Ik ben er eigenlijk altijd wel tevreden over, vooral de nagellak, en de eyeliner zijn producten die ik regelmatig koop van Essence.

Comments are closed.