Erica | Zilver deo – zomer breeze

Erica Zilver deo zomer breeze roller

I know, het is geen zomer meer, maar toch wil ik jullie deze review van de Erica Zilver deo zomer breeze roller niet onthouden. Deze deo roller ontving ik in de Jouwbox (editie 10) en is ook een prima deo om na de zomer te gebruiken.

Door de Jouwbox ben ik enorm veel nieuwe producten tegen gekomen die ik anders misschien niet had leren kennen. Eén daarvan is het merk Erica waar ik al eerder een deo roller van probeerde en die mij toen ook erg goed is bevallen. Dit keer een andere geur met wederom Zilver dat is verwerkt in het product.

Erica zilver deo zomer breeze roller

Deze zilver deo zomer breeze roller met oriëntaalse aangename geur die een fris gevoel geeft. De zuivere zilver die is gebruikt in deze deo werkt natuurlijk tegen bacteriën, daardoor gaat het ontstaan van de transpiratiegeur tegen zonder de poriën af te sluiten. Daarnaast is deze deo roller ook vrij van aluminium chlorohydrate, is het vegan en zijn alle geuren van Erica opgebouwd uit natuurlijke etherische oliën en extracten.
Erica Zilver deo zomer breeze roller

Ingrediënten van de Erica zilver deo zomer breeze roller:
Aqua, Ammonium Alum, Squalane, Glycerin, Triethylcitrate, C14-22 Alcohol, C12-20 Alkyl Glucoside, Parfum*, Sklerotium Gum, Silver, Citric Acid, Silver Citrate, Linalool, Coumarin, Limonene, Benzyl Benzoate.

Hoe ik dit product heb ervaren?

Zoals de deo roller die ik eerder al eens had geprobeerd van dit merk, ben ik ook over de zilver deo zomer breeze roller van Erica erg tevreden. De roller is makkelijk in gebruik, zorgt ervoor dat ik geen gekke zweet geurtjes krijg en geeft geen irritatie! De geur is niet heel lang aanwezig, dat vind ik persoonlijk niet erg, zolang de zweet geur maar niet komt! Daarnaast vind ik het niet een typische zomer geur maar kan de geur ook prima in de herfst/winter of lente! De geur heeft iets bloemigs (ik houd sowieso van bloemige/zoete geuren!) maar is wel heel fris. Een niet al te heftige geur wat je bij sommige gewone deodorant geuren wel hebt. Ik ga deze roller de komende maanden zeker gebruiken ondanks de naam ‘zomer breeze’.

Kende jij deze deo roller van Erica al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Erica | Zilver deo – zomer breeze

Comments are closed.