EPIC 21 april 2018 – Inpakken en Uitpakken

epic echtepostiscool

Beter bekend als echtepostiscool! En dat is het zeker want dit gave event georganiseerd door Northflix en Monsieur Mango is iedere keer weer een groot succes. Na mijn eerste keer (vorig jaar) dacht ik meteen; dit keer doe ik weer mee! Ik vertel je graag wat ik allemaal kreeg van mijn lootje en wat ik zelf kocht voor mijn lootje! Let’s have a look.

EPIC, iedere keer weer onwijs leuk om mee te mogen doen, van het begin tot eind een feestje. Niet alleen leuk om eens lekker te shoppen voor een ander, maar ook leuk omdat je iedere keer weer nieuwe mensen ontdekt en leert kennen. Dit keer kende ik mijn lootje niet en was het toch even snuffelen op haar blog. Ik mocht shoppen voor Deb, en Lilian shopte een pakketje voor mij bij elkaar.

Wat ik kreeg voor EPIC?

epic echtepostiscool
Ik had geen idee wie mijn lootje had dit keer, dus het was super spannend bij het openen van de doos. Mijn pakketjes zaten heel erg leuk en vrolijk ingepakt en ik kon maar moeilijk wachten tot zaterdag 21 april. Maar het is gelukt en nu kan ik genieten van alles wat ik kreeg.

1. Het tijdschrift Koken&genieten
2. Johnny Doodle Dark Salty fudge
3. Superfruits exfoliating mask
4. Memo’s met to-do, task list, note
5. Een waaier met verschillende soorten thee
6. 4 stempels met 2 stempelkussens
7. Nagelstickers
8. Rub-ons stickers 4 vellen

Het tijdschrift staat vol met recepten die ik zeker allemaal eens wil gaan maken! Ben dol op koken en bakken en er vervolgens over te schrijven op mijn blog. De thee is altijd welkom want dat drink ik erg graag. Met de spulletjes voor mijn bullet journal ben ik ook erg blij en gaan zeker vaak gebruikt worden! En de johnny doodle reep ga ik heel erg van genieten! Ik wil Lilian van Mindstones heel erg bedanken voor dit leuke pakket, was een feestje om uit te pakken.
epic echtepostiscool

Wat ik kocht voor mijn lootje

Ik kreeg Deb als lootje en ook haar kende ik nog niet voor EPIC. Ik ging dus gelijk even neuzen op haar website en zag meteen dat ze een grote beauty liefhebber is. In haar wenslijstje stond dat ze houd van beauty in de ruimste zin, flamingo’s, fotograferen en lezen.
Ik kocht voor haar 2 repen chocolade (verkade), een hema highlight palette, treaclemoon handcreme, een oogmasker van Action, de kruidvat handgemaakte zeep en bij Xenos super schattige flamingo ijsblokjes.

Hopelijk ben ik er bij de volgende keer weer op tijd bij, want ik ga zeker weer mee doen! Ik wil Northflix en Monsieur Mango heel erg bedanken voor het organiseren, het was weer super geslaagd!

Vraag aan jou: Heb jij al eens mee gedaan aan EPIC?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “EPIC 21 april 2018 – Inpakken en Uitpakken

    1. Ja leuk he! Ben er ook heel erg blij mee. In het tijdschrift staan zoveel lekkere recepten dat ik niet kan kiezen welke ik eerst ga uitproberen, haha.

  1. Hi Carolien, super bedankt voor de mooie kadootjes! Het was echt een feestje om ze uit te pakken. Achteraf gezien heb ik je best weinig aanwijzingen gegeven op mijn lootje, maar heb je ondanks dat een super mooi pakketje samengesteld dat helemaal bij mij past!

Comments are closed.