Beauty Personal Review

Emite – milk chocolate lipgloss

Ik liet jullie eerder al kennis maken met het merk Emite Make-up, en vandaag heb ik weer een heel mooi product waarvan ik denk dat jullie hem ook net zo leuk en lekker vinden als ik! Ik heb het over de Emite Make-up โ€“ Milk Chocolate Lipgloss! Een make-up product die ik ontving in de Styletone box van Maart! Ben je benieuwd naar deze chocolade lipgloss? Dan moet je zeker verder lezen!
emite melk chocolade lipgloss

Toen ik dit product zag wist ik niet zo goed wat ik ervan moest denken. Zoals jullie weten ben ik dol op lipproducten en wou dus dit product ook heel snel voor jullie uit testen! En al helemaal omdat dit chocolade is!
Ik was heel erg benieuwd naar wat het zo doen met je lippen en of het lekker zou ruiken en eventueel smaken ๐Ÿ™‚

chocolade lipgloss emite makeup
De kleur valt op de lippen in ieder geval heel erg mee! Nee je lippen wordt niet echt bruin, het krijgt alleen heel erg glans en mini glitters! Wat je lippen er heel gezond uit doet zien!
Ik draaide het flesje open en er kwam gelijk een heerlijke chocolade geur naar boven. Ik ben dol op chocolade, wie niet?!ย En toen kon ik helemaal niet meer wachten! Dit product ruikt en smaakt naar chocolade. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je deze lipgloss gaat opeten, maar op je lippen smaakt het er in ieder geval wel naar; chocolade!

kwastje emite make-up melk chocolade
Het heeft een heel fijn smal/dun kwastje waardoor je het makkelijk op je lippen kunt aanbrengen. Ook komt er niet gelijk veel te veel product mee naar boven, zodat je het er ook niet te dik op hoeft te smeren. Ik vind dit smalle kwastje erg fijn om te gebruiken. Het is heel erg zacht en er zit precies genoeg product op!

kwastje emite makeup melk chocolade
De hoeveelheid product wat erop zit is genoeg voorย รฉรฉn boven op onder lip. Dat vind ik prima! Zoals je kunt zien zitten er hele kleine glittertjes in, en is het een hele lichte bruine kleur. Ik was bang dat ik er rare bruine lippen van zou gaan krijgen, maar dit is helemaal niet het geval! Ik ben heel erg blij met deze kleur! Het is namelijk de kleur Amar.

emite make-up melk chocolade lipgloss op lippen

Zoals je kunt zien op de foto zijn mijn lippen absoluut niet bruin. Het heel een hele mooi glitterende gloss wat prima bij elke look gecombineerd kan worden. En wat ik ook heel erg fijn vind is dat het flesje met lipgloss niet te groot is, waardoor je het in je schooltas / werktas / make-uptas / etc, kan stoppen en overal mee naar toe kan nemen.

Het lipproduct bleef bij mij een paar uur zitten en heb het gemiddeld op รฉรฉn dag zoโ€™n 2 keer moeten aanbrengen. Wat ik best te doen vind.
Helaas zijn de producten van Emite make-up niet in Nederland te koop, maar alleen online. Dat kan via hun eigen site, die je in dit linkje kunt vinden. Deze lipgloss is te koop voor 19euro.

Wat vinden jullie van deze chocolade lipgloss?

Veel liefs,
Carolien

12 thoughts on “Emite – milk chocolate lipgloss”

    1. haha, bij mij niet nee ๐Ÿ™‚ Ik ben dol op chocolade! Je krijgt gewoon trek van de geur van deze lipgloss.. en dan smaakt hij ook nog eens als chocolade.. echt super fout! hahah xx

  1. wauw wat een geweldige lipgloss!!! ๐Ÿ™‚ super leuk!!! En vooral deze chocolade versie!! ๐Ÿ˜€ Staat je ook erg goed meid!!

  2. Ik verwachtte echt een vies bruin kleurtje, maar hij staat juist heel erg mooi!

  3. Ziet er mooi uit! ๐Ÿ™‚ En vooral als ik lees dat het een fijn chocoladegeurtje heeft ๐Ÿ™‚ Wie kan er nu nee zeggen tegen chocolade?! Liefs! x

Comments are closed.