Elektrische producten van de webshop EP

Voor wie mij persoonlijk kent en regelmatig mijn blog leest weet dat ik al een uitgebreide uitzet heb liggen. Maar ondanks dat ik al zoveel heb moeten er nog voornamelijk elektrische apparaten gekocht worden. Natuurlijk dood zonde om nu al alles te kopen en de garantie te laten vervangen, maar kijken kan altijd he! Ik nam een kijkje tussen de mogelijkheden op de website van het bedrijf EP.

Ep staat voor ElectronicPartner en heeft zoals de naam al doet vermoeden een erg breed assortiment met elektronische producten. Van stofzuigers tot koelkasten en van weegschalen tot strijkijzers. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel in hun assortiment. Ik mocht een aantal producten uitzoeken van hun webshop en kocht zelf ook gelijk een cadeautje voor moederdag.

Elektronische producten van EP

Nou moet ik zelf goed rekening houden met het kopen van elektronisch producten of ik het gelijk kan/ga gebruiken of dat ik het beter nog niet kan kopen. Zo heb ik bijvoorbeeld al wel een stofzuiger maar gebruik ik die om mijn slaapkamer mee te zuigen. En verder een Senseo apparaat en waterkoker heb ik al apart liggen. Soms gebruik ik die wel eens als ik een lange dag heb gepland voor het bloggen. Dan vind ik het fijn om niet steeds naar beneden te lopen voor koffie of thee maar gewoon op mijn bureau kan zetten en bezig te blijven met schrijven. In ieder geval elektrische producten die ik regelmatig zelf al gebruik. Het is natuurlijk zonde om nu al apparaten als een fornuis of wasmachine te kopen zonder dat je die ook echt al gaat gebruiken.
Elektronische producten van EP

Welke producten ik heb aangeschaft


Voor dat ik tot mijn koop overging, heb ik mijzelf afgevraagd welke producten ik nu al zou gebruiken en welke nu ook al handig zijn om te hebben. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik een personenweegschaal wilde hebben die ook vocht/vet/bot massa meet. Die kan ik natuurlijk nu ook al gewoon gebruiken. Maar tijdens het zoeken zag ik een perfect cadeau voor mijn moeder. Ze wil namelijk al heel lang een nieuwe koffiemolen en omdat we die nergens konden vinden besloot ik deze zelf te kopen als Moederdag cadeau. Deze 2 producten kocht ik dan ook van het shoptegoed dat ik kreeg van de website. Ik bestelde ook een product die niet voorradig bleek te zijn. Nadat zij met de leverancier contact hadden gehad konden zij mij niet vertellen wanneer deze geleverd kon worden. Ik kon zonder moeite het product wijzigen naar een stoomstrijkijzer van Tefal. En zo kreeg ik 2 weken later nog een pakketje met het strijkijzer.

Bestelling, levering en product gebruik

Ik ben zeer tevreden over de bestelling die ik zelf ook plaatste. Het betalingsscherm en bestelscherm zijn erg duidelijk en betalen kan via Ideal, Visa, afterpay, paypal en creditcard. Na het bestelling krijg je direct een bevestigingsmail en kreeg ik ook een mail over de actie die momenteel loopt (EP bestaat 50jaar), ik kreeg een wincode die ik kon invullen en kans maak op een compleet elektronica pakket twv €5,995 en kans op het aankoopbedrag terug te winnen. Dat elektronica pakket zou zelf wat mijn uitzet lijstje betreft heel goed van pas komen, haha.
De levering was ook gewoon prima, producten waren goed verpakt en alles kwam goed in huis.

Ik ga zeker af en toe snuffelen op de website en eens een lijstje maken met producten die ik alvast zou kunnen aanschaffen. En mijn moeder gaat erg blij zijn met haar moederdags cadeau. Nu duimen dat ze dit artikel niet leest, haha.

Kende jij de website van EP al?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

13 thoughts on “Elektrische producten van de webshop EP

 1. Ik moet ook een nieuwe weegschaal! Die van mij is echt prut, elke keer die batterij leeg! Grom!

  1. Haha ja zo 1 hebben wij ook thuis. De ene keer weeg je 10 kilo lichter, minuut later ineens 25kilo zwaarder. Echt prut. Deze die ik nu heb van EP is echt heel erg fijn. Meet ook gelijk vetmassa, vochtmassa, botmassa en spiermassa. Daarbij laat het je bmi zien en laat het zien hoeveel calorieen je moet eten om dit gewicht te behouden.

 2. Ik ken de website nog niet. Vaak haal ik de elektronische producten ook in de winkel zelf, alhoewel ik wel net een elektrische tandenborstel heb besteld op bol.con

 3. Nooit van EP gehoord!? Ik heb eigenlijk veel vaste adresjes voor elektrische apparaten, maar als ze echt concurrerend zijin, dan is het wel interessant!

 4. Ik kende deze website nog niet, maar ik moet zeggen dat ik mijn elektronische apparaten ook eigenlijk voornamelijk in stenen winkels koop.
  Zo’n weegschaal heb ik ook en ben er heel blij mee. Iets meer zicht in de opbouw van je lijf, en niet alleen je gewicht.!

 5. Ken de website wel, heb er alleen nog nooit wat gekocht. Goede om te onthouden als ik nog een electrich aparaat nodig heb.

 6. Nee nog niet eigenlijk. Maar ik lees graag dat de website heel duidelijk is. Ik houd van sites die zichzelf wijzen.

 7. Zou fijn zijn als de site ook hier zou bezorgen ;)…met de wisselende stroomspanningen, het zand en het zout gaan die apparaten hier zo ontzettend snel kapot.

 8. Weet je wat ik nu bijzonder vind? Dat je al een stofzuiger gekocht hebt en die egbruikt om je eigen slaapkamer te stofzuigen…

  Ja, sorry, hoor, is zeker niet slecht bedoeld, ik had ook een hele uitzet tegen ik alleen ging wonen, maar stofzuigen in mijn akmer deed ik toch gewoon met die van mijn moeder.

  Echt niet slecht bedoeld hoor, ik vond het egwoon opvallend en eruit springen. 😉

  1. Misschien dat je mijn blog niet volgt, maar ik heb Fibromyalgie (weke delen reuma) waardoor ik niet veel kracht heb en altijd pijn ervaar.
   Het tillen van een stofzuiger 2 verdiepingen op lukt mij gewoon niet. En om iedere keer als in energie heb mijn ouders te vragen een stofzuiger naar boven te tillen vind ik gewoon niet leuk. Daarbij kan ik nu zelf bepalen wanneer ik energie heb om mijn kamer schoon te maken.
   Soms moet je eerst meer informatie hebben om te kunnen oordelen over iets. Iets wat voor jou misschien logisch is, is niet zo logisch voor iedereen. Ik heb niet gevraagd om deze ziektes met alle beperkingen die het mee brengt.

   1. ik oordeel niet, het sprong er voor mij uit. Dat is iets helemaal anders.

    Misschien weet ik wel meer over pijn dan u denkt en bent u nu net oordelend terwijl ik dat helemaal niet was. Maar dan weer: dat is een interpretatie, zeker is men daar nooit van.

    Ik heb een poetsvrouw om medische redenen: pijn ja… sudeck, misschien zegt u dat iets, misschien ook niet… Mijn moeder heeft fibro, mijn stiefvader een hernia… Misschien zijn er meer mensen die het begrijpen dan u denkt!

    veel liefs. <3 <3

 9. Nog nooit van de webshop gehoord, ik ga wel een keertje een kijkje nemen denk ik!

Comments are closed.