Eigen nagellak maken?

eigen nagellak

Het maken van een eigen nagellak is eigenlijk heel erg simpel. Ik had nog een flesje doorzichtige nagellak liggen, en oogschaduw. Dus werd het tijd om eens zelf nagellak te maken. En jij kan het ook. Daarom laat ik je graag zien hoe ik dit heb gedaan, en hoe jij dat ook kunt doen. Je hebt maar 2 ingrediënten nodig, een schaaltje en een kwastje. Benieuwd hoe ik dit deed?

Eigen nagellak


Zoals ik hierboven al beschreef heb je maar 2 ingrediënten nodig. Doorzichtige nagellak en oogschaduw. Ik had nog een gebroken oogschaduw liggen van Emite make-up, en daarom extra geschrikt voor deze nagellak.
eigen nagellak

Je schenkt de doorzichtige nagellak in een schaaltje en mengt hier steeds beetje voor beetje wat oogschaduw bij. Goed blijven mengen en pas stoppen als jij de kleur mooi vind. En zo is je eigenlijk nagellak kleur geboren.
eigen nagellak
Hoe simpel is het! Jij kunt het ook maken, met elke gewenste oogschaduw kleur die je wilt. Met of zonder glitters. Hierboven op de foto heb ik maar 1 laagje op, maar hij is al goed dekkend. Mocht je de kleur nog toch nog te licht vinden, kun je er altijd meer oogschaduw bij doen.

Vraag: Heb jij wel eens zelf nagellak gemaakt?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Eigen nagellak maken?

    1. Echt niet? Leuk om een keer uit te proberen hoor, zeker als je oogschaduw hebt die helemaal kapot is 🙂

Comments are closed.