Een tweede webshop beginnen?

pink planner

Voor de oplettende kijker op de blog is het vast niet ontgaan. Mijn webshop is weer open op LiefsCarolien. Waarom, wat precies de bedoeling is en waarom ga ik een tweede webshop beginnen, dat leg ik je vandaag allemaal uit!

Ik zat al een tijdje met de irritaties dat de stationery, met name de planners niet goed bij de webshop Natural Blooming past. Het past wel bij mij als persoon, maar het is gewoon geen mooie match met de edelstenen/mineralen. Dus het ging kriebelen om dit anders te gaan inrichten.

Tweede webshop?

Eigenlijk is de tweede webshop niet helemaal nieuw. Vooral ik Natural Blooming maakte had ik de webshop al op LiefsCarolien. Die webshop heb ik al die tijd laten doorlinken naar Natural Blooming en nu heb ik simpelweg een 2e pagina geopend voor de webshop LiefsCarolien. Dus je kunt vanaf de blog alsnog naar Natural Blooming klikken, maar je kunt op op webshop LiefsCarolien klikken om alle producten die ik vanaf nu op LiefsCarolien ga verkopen, te bekijken.

Wat ga ik nu verkopen op LiefsCarolien?
Eigenlijk is het heel simpel. Ik ga de etherische oliën van de groene linde, sieraden die geen edelstenen bevatten, stationery en planners hier verkopen. Die staan inmiddels ook al online en worden de komende tijd aangevuld met nog meer leuke items.

Zo wil ik uiteindelijk de volgende dingen gaan verkopen op LiefsCarolien:
– Kaarten en labels
– Vloeipapier (verkocht ik eerder al, maar wordt helemaal geüpdatet!)
– Cadeau zakjes
– Inpakpapier
– Stickers
– Enveloppen en andere inpakspulletjes
– En misschien nog iets heel leuks!
Ik heb nog meer ideetjes en dat wil ik de komende maanden verder gaan uitwerken.

Maar waarom dan een tweede webshop?

Ik vind het simpelweg fijner om de edelstenen helemaal gescheiden te houden van de rest. Zo kan ik ook beter mijn webshop promoten. Maar kan ik onder LiefsCarolien ook nog veel meer uitbreiden. Natural Blooming wil ik volledig wijden aan edelstenen/mineralen. Onder LiefsCarolien kan ik zoveel uitbreiden als ik zelf wil, puur omdat ik daar dan echt een cadeauwinkeltje van wil maken en zo alsnog kan doen wat ik het liefste wil. Het lijstje met dingen die ik uiteindelijk wil verkopen is nog veel langer, maar de dingen die ik heb opgenoemd zullen één deze dagen al toegevoegd worden in de webshop. Maar voor nu ben ik druk om de items van de tweede webshop een eigen plaats te geven, zorgen dat alles ook echt online komt en een plan maken voor de uitbreiding van de webshop!

Naar welke items kijk jij het meeste uit?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.