Een speciale zomerse outfit

speciale zomerse outfit

Een tijdje geleden ben ik naar het bos geweest en besloot ik om mijn speciale zomerse outfit ook eens op de foto te zetten. Waarom deze outfit zo speciaal is en welke items ik allemaal draag vertel ik je graag. Je verwacht het vast niet als je het leest!

Ze zeggen dat zwart afkleed maar ik voel mij nergens “fijner” in. Sinds ik vorig jaar prednison heb gehad herken ik mijn lichaam nauwelijks terug. Dat resulteerde in haat naar mijn lichaam, afval drang maar uiteindelijk naar lichte acceptatie van mezelf. Ik ben dit nu eenmaal en nu ik op gezond gewicht zit mag ik niet klagen van mezelf. Dat blijft lastig maar vandaag is de eerste stap. Outfit foto’s vond ik altijd erg leuk om te maken en delen. Dus ik moest mezelf eens op de foto zetten op mijn blog. Niet alleen mijn gezicht, maar mijn hele ik zoals je die op straat tegen zou kunnen komen. Dat resulteerde in deze speciale zomerse outfit.

Speciale zomerse outfit – de uitleg

speciale zomerse outfit
Nu zal je vast denken, wat is er speciaal aan je outfit? Deels omdat ik voor het eerst weer mezelf volledig deel op mijn website (wat voor mezelf een hele prestatie is!) en deels omdat het bijzondere items bevat.

Ik draag een top van de Primark, het rokje van Aliexpress en het vestje heeft mijn moeder gehaakt. Deze heb je overigens al eens op mijn website kunnen zien.
speciale zomerse outfit
Het rokje van Aliexpress zit zo onwijs dat ik inmiddels nog een rokje van dit soort heb besteld. Kan niet wachten tot die binnen komt! Komt niet vaak voor dat ik over kleding van Aliexpress zo blij ben en zelfs nog een item bestel. En dan te bedenken dat ik nog geen 2 euro heb betaald voor dit rokje is echt ongelofelijk.

Heb jij wel eens kleding besteld op Aliexpress?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Een speciale zomerse outfit

  1. Dikke knuffel! Je ziet er hartstikke goed uit. En dat vestje, die je moeder gemaakt hebt – is super gaaf!

Comments are closed.