Een prachtig moederdag sieraad van Lucardi

moederdag sieraad

Het is bijna Moederdag, en dat betekend dat wij onze moeders eens flink mogen verwennen. Ik mocht een aantal prachtige Moederdag sieraden uitzoeken bij Lucardi, en laat je mijn aanwinsten graag zien. Mijn moeder wordt dit jaar in ieder geval flink verwend.

Aankomende zondag is het al zover, moederdag. Ik heb inmiddels mijn Moederdag cadeautjes al gegeven, anders zou ze het namelijk vandaag alsnog zien. In dit artikel laat ik dan ook graag zien wat ik aan haar gegeven heb, en laat ik zelfs een kleinigheid voor mezelf zien. Ook van Lucardi uiteraard.

Moederdag sieraad

Lucardi heeft dit jaar weer een prachtige Moederdag collectie uitgebracht, en daar mocht ik een aantal dingetjes van uitzoeken. Daar kon ik uiteraard geen nee tegen zeggen, en koos voor mijn moeder een setje uit, en voor mezelf een horloge.
moederdag sieraad
Dit horloge van het merk Colours by Kate, is een hele mooie licht grijze horloge. Het is een vrij simpele look waar ik onwijs blij mee ben. En kijk eens hoe leuk hij er op mijn pols uit ziet.
moederdag sieraad

Het horloge heb ik voor mezelf uitgezocht, maar de volgende dingen zijn toch echt voor moederdag. En mijn moeder was er heel erg blij mee kan ik je wel vertellen. Het kostte haar wat moeite om haar cadeautje eerder open te maken, want het was natuurlijk nog geen moederdag. Maar daar werd het natuurlijk niet minder leuk van.

moederdag sieraad
Allereerst deze rosé kleurige ring van Colours by Kate. Het heeft een redelijk groot hartje in het midden van de ring, met een hele mooie zirkonia steen. Deze is ook nog in andere kleuren te verkrijgen.

moederdag sieraad
En ik gaf haar ook nog dit setje. Een ketting en een armband van het merk Colours by Kate, met dezelfde kleuren als de ring. De armband is verstelbaar doormiddel van een rondje die je kunt verschuiven. Zoals je misschien al merkt ben ik een groot fan van de Colours by Kate collectie. Ik vind deze collectie oprecht echt heel erg mooi. Zowel de ring, als horloge en het setje met de armband en ketting. Er waren bij deze set ook nog oorbellen, maar gezien mijn moeder erg moeite heeft met het inhebben van oorbellen, besloot ik om die te laten schieten.

 

* Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen van een bedrijf/merk.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.