Een nieuwe mobiel – samsung smartphone?

telefoonhoesjestore

Ik denk er al een tijdje over om een nieuwe mobiel aan te schaffen. Maar ik vind het echt onwijs lastig om te kiezen welke mobiel ik dan moet nemen. Voorheen koos ik altijd een samsung smartphone, maar is een mobiel van een ander merk ook net zo fijn?

Tegenwoordig zijn smartphones niet meer weg te denken, iedereen heeft er wel een. Een hele tijd geleden (ik geloof zelfs al langer als 2 jaar terug), koos ik voor een samsung smartphone, genaamd de Core prime value edition. In mijn ogen echt een hele mooie mobiel waar je veel dingen mee kunt doen. En dat is ook wel zo, maar echt mooie blog waardige foto’s maakt hij niet. Ik wilde dus heel graag op zoek gaan naar een mobiel die dat wel kan. Want zeg nou zelf, je gaat niet je nikon d3100 camera mee nemen naar elk event dat je gaat. Daarbij is het voor mij vaak ook ruim 2 uur reizen met de trein, en dus niet echt heel comfortabel.

Een nieuwe mobiel kiezen

Mijn oog viel eerst op een iphone. Mijn vader heeft er 1 en is daar erg tevreden over. Maar toen ik even ging kijken of het ook iets voor mij zou zijn, viel dat mij vies tegen. Nee, een iphone is zoveel anders dan een samsung smartphone. Eigenlijk heb ik mijn keuze dus al gemaakt, althans kwa merk. Een samsung is en blijft toch wel mijn favoriet. Maar ik wil niet zo’n grote koelkast bij mij dragen. Het moet gewoon makkelijk in mijn kleine handtas kunnen en de enige eis verder is dat het mooie foto’s moet maken. Lastig hoor, kiezen tussen zoveel soorten smartphones.

Prijzen zijn om te janken

Maarja een nieuwe mobiel betekend ook een grote zak met geld. En eerlijk is eerlijk, dat vind ik gewoon te duur. Maar misschien dat een abonnement goedkoper is dan een los toestel. Ik zit nu al jaren met een prepaid beltegoed van de albert heijn. Prima service hoor, en makkelijk opwaarderen. Maar je hebt hierdoor wel steeds zelf een nieuw toestel nodig. Bij een abonnement zit natuurlijk de kosten van een mobiel, en dat wat je aan kosten maakt van het bellen, smsen en interneten. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik zelf maar weinig bel of sms. En internet gebruik ik enkel als ik op vakantie ga. Dus een abonnement is voor mij niet echt een optie. Ik zou dan echt veel meer kwijt zijn dan dat ik nu ben. Dus toch maar kiezen voor een losse samsung smartphone dan maar.

Ik heb toch maar besloten om nog even te wachten. Mijn huidige smartphone doet het op zich nog prima, dus ik kan er nog wel even mee vooruit. Wie weet komt er binnenkort wel een hele leuke aanbieding ergens voorbij.

Wat voor soort smartphone heb jij? En kun je er mij 1 aanraden?

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Een nieuwe mobiel – samsung smartphone?

  1. Altijd lastig een nieuwe telefoon! Ik ben zelf helemaal gek op de iPhone, omdat het allemaal zo lekker eenvoudig is. Grappig dat daar zoveel verschil in kan zitten! Succes met je zoektocht! ☺️ X

  2. Ik heb gewoon een simpele samsung en heel tevreden ermee.
    Succes met je zoektocht dat toch uit een groot aantal bestaat.

    Aum Shanthi

Comments are closed.