Een nagellak verslaving? Ik? Nee echt niet!

zomerse kleuren

Ik verslaafd? Aan nagellak? Aah dat valt wel mee toch? Het besef kwam toen ik 299 verschillende soorten nagellak in mijn kamer telde. Eerder deelde ik al een redelijk beknopt artikel op de blog van Demi over mijn nagellak verslaving. Op mijn eigen blog wil ik hier dieper op in gaan. Waarom ik nagellak verzamel, en wat ik zelf vind van mijn verslaving, lees je in dit artikel.

Wat betekend nagellak voor mij?

Laat ik bij het begin beginnen. Als klein meisje vond ik de nagellak schappen bij onder andere de Kruidvat echt prachtig. Ik droomde er van om later als ik groot was een eigen collectie nagellak te hebben. De verschillende kleuren en de overloop daarvan vond ik prachtig. En droomde dan ook van een volle muur met nagellak. Je hebt ze vast wel eens op Pinterest voorbij zien komen. De prachtige muren vol met planken waar op de nagellak staat te shinen!

Essence Winter Glow

Hoe kon het uitgroeien tot een nagellak verslaving?

Eigenlijk is het echte verzamelen pas begonnen toen ik een aantal jaar geleden bij de Prijsmepper terecht kwam. Daar kon ik destijds 10 nagellakjes voor 1 euro kopen, en zo is het begonnen. Ik ging tussen de bakken zoeken, en vond kleuren die ik nog niet had. De kleuren die in de winkel niet aansloegen, kwamen daar terecht en uiteindelijk weer bij mij. Ik heb zoveel verschillende kleuren, en nog geen enkele dubbele kleur. Met zo’n 119 nagellakjes van het merk Essence, heb ik daarvan dan ook de meeste lakjes. Essence is ook mijn favoriete merk, en ik draag graag de kleuren die ik van dit merk heb. Een aantal weken geleden kreeg ik van de buurvrouw ook erg veel nieuwe kleuren erbij. Van een merk die ik tot dan toe nog niet kende. Paris Memories, werd ineens mijn 2e grootste verzameling.

Helaas heb ik te weinig plek om alle nagellak op de planken te zetten. De planken kan ik nergens meer krijgen (niet van hout!), en helaas zit dan ook een deel van mijn collectie in dozen.

Vraag: Heb jij ook nagellak, en hoe berg jij ze op?


About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Een nagellak verslaving? Ik? Nee echt niet!

 1. In je vorige blogbericht zag ik al dat je enorm veel nagellakjes hebt en dat vind ik erg mooi om te zien. Maar dat je er uiteindelijk 299 hebt! Dat is een hoop! Heel leuk ook al die kleurtjes. Zelf heb ik maar een paar nagellakjes en deze staan allemaal in de kast. Wat je misschien ook kan doen is gewoon door heel de kamer de potjes neerzetten, een vrolijke kamer wordt het dan 😉

  1. Dankjewel! Inmiddels zijn het er 301, oeps. Ik heb het eerst door mn kamer gehad, maar vond het mooier aan de muur op planken. Hopen dat ik nog ergens van deze planken kan krijgen, dan kan ik ze allemaal uitstallen. Er zitten meer nagellakjes in de doos dan op de planken.

 2. You’re not alone in this..! Haha <3
  Ik houd ook heel erg van nagellak, maar ik heb wel net een hele hoop weg gedaan omdat ik het teveel vond worden, hihi
  Wat een super leuke blog heb je, Carolien!
  Veel liefs 🙂

 3. Wauw wat een hoop nagellak! Ik denk dat ik in totaal 5 kleurtjes heb haha. Ik heb dan ook altijd acryl nagels dus ik hoef zelf niet te lakken.

Comments are closed.