Een mooi overhemd voor de feestdagen?!

overhemd voor de feestdagen

Met de feestdagen zijn er tal van mogelijkheden, niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Mijn broertje laat daarom graag zijn overhemd voor de feestdagen zien. Hij is er maar wat blij mee en wilde de overhemd graag bij de kerstboom laten zien. Maar zijn er nog meer mogelijkheden qua outfits voor mannen voor de feestdagen?

Mijn broertje is dol op overhemden, je kan hem niet gelukkiger maken dan een overhemd aan hem te geven. Inmiddels heeft hij zijn kast redelijk vol hangen met mooie overhemden en kan hij jou dus veel tips geven voor een mooie outfit voor kerst. Maar natuurlijk eerst zijn nieuwste aanwinst, eentje die hij met kerst zeker gaat aantrekken. Eventueel met een mooi jasje erop, of gewoon simpel zoals op de foto. Waar jij en hij ook voor kiezen, alles staat leuk! Wees voorbij jezelf en voel je comfortabel in wat je draagt. Dat is echt het belangrijkste.

Mooi overhemd voor de feestdagen

overhemd voor de feestdagen
Zijn nieuwste schoonheid is een licht blauwe overhemd van het merk Cavallaro overhemden. Een nieuw merk met hele mooie overhemden in de collectie. Licht blauw staat hem ook wel heel erg goed, dus deze overhemd zal (gok ik) een nieuwe favoriet worden.

Tijdens de feestdagen is het dragen van overhemd natuurlijk erg netjes. Gecombineerd met een broek, of met een pak, met of zonder jasje, met of zonder stropdas.. het kan allemaal. Draag vooral wat jij het lekkerste vind zitten, en wat er ook nog een beetje leuk uit ziet. Mijn broertje draagt het liefst een overhemd op een donker blauwe spijkerbroek, een basic t-shirt met daarbij donkerblauwe puntschoenen.
overhemd voor de feestdagen
Is het geen een plaatje? Het staat hem niet alleen heel goed, volgens hem zit het ook heel erg fijn. Het is een totaal ander soort stof dan de overhemden die hij gewend is, maar vind dit veel prettiger. Aldus zijn woorden over deze overhemd van Cavallaro.

Meer inspiratie opdoen qua overhemden? Dat kan, mijn broertje heeft al een heleboel overhemden op mijn blog laten zien, en je kunt ze allemaal terug kijken/lezen. Hieronder een opsomming met linkjes van zijn favoriete overhemden.
1. Zwart overhemd
2. Grijze Calvin Klein overhemd
3. Seidensticker overhemd
4. Licht blauwe overhemd
5. Wit overhemd

Wat je met de feestdagen ook aantrekt, zorg dat je je er comfortabel en prettig bij voelt. Een outfit die niet lekker zit, dat werkt niet, en daar wordt je ook niet vrolijker van. Wat je ook kiest, je zult er mooi uit zien.

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.
Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Een mooi overhemd voor de feestdagen?!

Comments are closed.