Een lekker, gezond en uniek kerstcadeau geven?

lekker, gezond en uniek kerstcadeau

Ben jij op zoek naar een origineel, lekker, gezond en uniek kerstcadeau? Dan heb ik een hele goede tip voor je! Een cadeau voor je verjaardag, een sinterklaas cadeau, kerst cadeau, of om jezelf mee te verwennen. Ik heb de allerbeste tip ooit voor je! Benieuwd?

Van de website Lekkerhoning mocht ik een cadeau pakket uitproberen en kreeg ik van hun het Dubbel genieten pakket opgestuurd. Een heel pakket gevuld met honing producten. Nu zal je ongetwijfeld denken ‘Honing, waarom zou je dat willen?’. Dat ga ik je in dit artikel uitleggen en laat je gelijk zien wat er allemaal in het pakket zit. Dat wordt genieten en smullen de komende tijd!

Een honing cadeau

lekker, gezond en uniek kerstcadeau
De honing producten komen van een Imkerij in Nederland, namelijk Imkerij de Werkbij in Veenendal. Er zitten geen toevoegingen in de honing waardoor het zijn gezonde krachten behoud. Wat propolis precies is, wat je er mee kunt en hoe het nu werkt leg ik graag in een ander artikel nog eens uit. Ik ben in ieder geval overtuigd en zal deze producten met alle liefde gebruiken en daarna nog eens een bestelling plaatsen.

Maar waarom een honing pakket cadeau geven?
Honing is erg goed voor ons als mensen althans als het niet is verhit boven de 37 graden. Honing die je in de supermarkt koopt is wel verhit en heeft daarom geen geneeskracht meer. Des te meer reden om verse honing bij de imker te kopen. Dat kan bij Lekkerhoning bijvoorbeeld. Doordat de honing bij de imker niet wordt verhit heeft het een geneeskrachtige werkt door de enzymen, aminozuren, vitamines, eiwitten en mineralen die erin zitten. Ook bevat het probiotica en zijn deze bacteriën erg goed voor de darmen (Mag ik even heel erg blij zijn!). Honing werkt ontstekingsremmend en verzachtend en je kunt het zowel inwendig als uitwendig gebruiken. Je huid geneest sneller en mooier en inwendig versterkt het je immuunsysteem, darmen en voed het je lichaam door voedingsstoffen en darmvriendelijke bacteriën. Voor optimaal resultaat neem je elke dag een goede lepel honing van de imker.

Dubbel genieten cadeau pakket voor kerst/verjaardag/sinterklaas

lekker, gezond en uniek kerstcadeau
Ik kreeg het pakket Dubbel genieten opgestuurd die gevuld is met allemaal producten die honing bevatten. Heerlijke, gezonde honing producten, honing lekkernijen en een aantal natuurlijk verzorgingsproducten met honing. De pure, natuurlijke honing in combinatie met gezonde en bijzondere producten maakt het pakket zeer origineel en uniek. Maar wat zit er nu allemaal in?

Inhoud van het pakket :
– 250 gram heidehoning
– 250 gram klaverhoning met 3% koninginnegelei
– 250 gram Bloemenhoning
– Heideraathoning (vers)
– Honingrietjes 12 stuks
– Bijenwas kaarsje
– Honing lolly’s
– Flesje met honing cranberrywijn
– Propolis poeder om zelf een propolis honing te maken
– Honing wafels
– 250 gram miel gelee royale (plantaardige zeep met royal jelly)
– Propolia sample shampoo
– Propolia sample douche gel
– Propolia sample oogcontour gel
– Boekje met informatie over honing en propolis.

Ik vind het een mooi en vooral goed gevulde cadeau pakket. Helaas mist er wel een boekje over propolis en honing, wat ik wel een beetje jammer vind. Gelukkig staat het internet vol met informatie over propolia maar goed, volgens de site moest het erbij zitten. Na contact te hebben gehad met het bedrijf kreeg ik het boekje digitaal aangeleverd.

Ik leg binnenkort graag in een ander artikel de voordelen van honing en de voordelen van propolis uit. Maar dan wel van imker honing en niet de supermarkt honing die iedereen kent.
Wil jij ook iemand verrassen met een origineel, uniek en vooral gezond en natuurlijk cadeau? Neem dan eens een kijkje op de website Lekkerhoning.nl waar je niet alleen cadeau pakketten kunt bestellen maar ook losse potjes honing, lekkernijen, verzorgingsproducten en allerlei propolis producten!

Wat vind jij van dit unieke kerstcadeau?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Een lekker, gezond en uniek kerstcadeau geven?

    1. Ja he! Vooral omdat je het nooit ziet en je wenst iedereen een goede gezondheid. Honing kan daar echt aan bijdragen!
      Jij ook een hele fijne dag.

Comments are closed.