Een kletsvideo waarin ik een masker aanbreng

Tijd voor een persoonlijke kletsvideo, waarin ik jullie alvast leuke dingetjes vertel die in December op mijn blog kunt verwachten. Een kleine sneak preview van de 2 winacties die er komen gaan, en nog meer leuke en interessante dingen! Een video waarin ik ook een masker aanbreng, en jullie gelijk een eerste indruk geef hiervan. Kijk je gezellig mee?

Binnenkort komt de review van het masker dat ik in de video op mijn gezicht heb, online. Maar nu eerst een kleine eerste indruk, waarin ik gelijk wat persoonlijke dingen vertel. Hoe gaat het met mij, is mijn plezier al terug? Dat en meer zie je in mijn filmpje!

Kletsvideo

Ik weet het, ik ben echt nog geen kei in het spontaan filmen van dit soort kletsvideo’s. Maar ik ben ook maar een mens, en mensen leren nu eenmaal dus ik ook 🙂 Volgende week zie je bijvoorbeeld een vlog van een dagje weg, en ook dat is even wennen.

In dit filmpje vertelde ik jullie al dat ik mijn plezier weer gevonden heb, en dat ik lekker aan het plannen ben geslagen. Er staan onder andere leuke dingen gepland deze maand. Zo ga ik een dagje naar Heksendoorn met een aantal meiden, ga ik samen met Rowenia naar een persevent in Amsterdam. En ga ik ook nog shoppen bij de Primark in Essen (Duitsland). Allemaal leuke dingen die komen gaan, en waar ik jullie ook zeker mee neem de komende weken. Of ik alles ga vloggen/filmen weet ik nog niet, maar in ieder geval ga ik er iets over schrijven!

Hoe gaat het met jou?

Volg: