Een eigen hoesje ontwerpen voor je telefoon!

eigen hoesje ontwerpen

Tegenwoordig kan je nu ook voor je telefoon een eigen hoesje ontwerpen. Ik vind dit persoonlijk veel leuker dan gewoon een normaal hoesje met een print of tekst erop. Zo heb je dan een originele maar ook een eigen hoesje.

Via de site van gocustomized kan je met verschillende soorten telefoonmerken een eigen hoesje ontwerpen. Niet alleen voor je telefoon maar ook voor je IPad en nog leuke gadgets voor je telefoon.
eigen hoesje ontwerpen
Ik heb wel eens vaker hoesjes besteld op andere sites maar helaas zijn ze gauw bij mijn versleten. Daarom werd het eens tijd om een goede en stevige hoesje te bestellen. Ik zat nog te twijfelen tussen een portemonnee en een hardcover hoesje. Toch besloten om een IPhone 6S portemonnee met een supertoffe foto te gaan ontwerpen.. Dit hoesje ziet er supersterk uit en je kan je IPhone ook neerzetten.

Eigen hoesje ontwerpen

Op vrijdag ochtend om half negen bestelde ik dit geweldige hoesje. Het bestellen en ontwerpen van een hoesje vind ik dikke prima. Het werkt prima en je kan van alles op je hoesje doen. Stickers, tekst of een vierkant om je foto heen doen. Genoeg keuze voor iedereen. Ik heb besloten om de foto die ik zo graag wilde hebben voor mijn hoesje helemaal laten afdrukken op het hoesje. Verder heb ik geen stickers of tekst erop gedaan. Tijdens de betaling kan je kiezen tussen verschillende soorten bezorgingen. Je kan hem gewoon tussen 1 en 3 dagen laten bezorgen, vandaag besteld morgen in huis en vrijdag ochtend voor 11.59 besteld dezelfde dag in huis. Dat laatste heb ik voor gekozen.

eigen hoesje ontwerpen
Toen ik het hoesje binnenkreeg werd ik al super enthousiast. Wat een gaaf hoesje is het geworden. Vooral de binnenkant van het hoesje ziet er super uit. En wat stevig is het! Ik ben zeer tevreden met het hoesje.

eigen hoesje ontwerpen
Dit is dus de voorkant! Ik heb de foto gebruikt van The Script vorige maand in Londen. Vond deze wel erg stoer om te gebruiken als voorkant. De rechter foto zie je hoe mijn telefoon er netjes in zit. Mijn telefoon is prima beschermd en ik raad jullie zeker aan om als je een hoesje zoekt naar gocustomized te gaan. Je hebt voor vele telefoons een tof hoesje.

En heb jij een hoesje laten ontwerpen? Of heb je gewoon een hoesje uitgezocht in de winkel?
Liefs,
Joor

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Een eigen hoesje ontwerpen voor je telefoon!

Comments are closed.