Een duurzaam en hygiënisch verwenmoment met Salt Of The Earth

Dagelijks komen onze handen in aanraking met honderden objecten, waarmee we vervolgens met onszelf en onze naasten
fysiek in contact komen. De een staat er langer bij stil dan de ander, maar dat neemt bacteriën helaas nog niet bij je weg.

Een grondige, reinigende handwas is daarom van essentieel belang, vooral in deze tijd waarin we goed op onszelf en elkaar moeten letten.

100% natuurlijk met volumineuze schuim

Salt Of the Earth biedt de perfecte steun door middel van haar natuurlijke, schuimende handzeep, dat is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Dit houdt in dat de handzepen geen chemicaliën bevatten, maar juist natuurlijke, botanische extracten als glycerine en plantaardige ingrediënten, zoals propyleenglycol.
De verschillende handzepen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en geuren:
•Amber & Sandalwood;
•Melon & Cucumber;
•Lavender & Vanilla;
•Peony Blossom.


Bovendien staan milieuvriendelijke, natuurlijke huidverzorgingsproducten voor Salt Of The Earth hoog in het vaandel. Met die insteek zijn alle producten zowel veganistisch als dierproefvrij – Leaping Bunny keurmerk – geproduceerd. Daarmee is Salt Of The Earth goed voor je huid én de planeet.

Een handzeep voor ieder


De kleurrijke verpakking en beweeglijke opmaak zal jou, maar ook kinderen niet snel ontgaan. Met de handzepen wordt het voor ieder kind een stuk leuker om de handen met regelmaat te wassen. Daarnaast zijn de handzepen leuke eyecatchers binnen het interieur van je keuken of in je badkamer. Een handzeep voor ieder. De kleurrijke verpakking en beweeglijke opmaak zal jou, maar ook kinderen niet snel ontgaan. Met de handzepen wordt het voor ieder kind een stuk leuker om de handen met regelmaat te wassen. Daarnaast zijn de handzepen leuke eyecatchers binnen het
interieur van je keuken of in je badkamer.

Milieuvriendelijke navulling
Als laatste en zeker niet het minste, heeft Salt Of The Earth voor iedere geur een concentraat refill. Middels dit duurzame concept bespaar je jezelf een rit naar de winkel én wordt op deze manier plastic hergebruikt. Zo draag je met Salt Of The Earth bij aan een groenere- en hygiënischere wereld.

*Dit is een persbericht

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Een duurzaam en hygiënisch verwenmoment met Salt Of The Earth

Comments are closed.