Een dagje Lisse

Lisse
Moederdag hebben we dit jaar extra speciaal gemaakt. Mama wilde al heel erg lang naar de bloembolvelden en dat deden we met Moederdag. Lisse is prachtig om doorheen te rijden, en waar je ook kijkt zie je tulpen, narcissen en hyacinten. Het was een prachtige dag waar ik jullie graag nog even mee naar terug neem.

We zijn niet alleen naar Lisse geweest, ook reden we door Noordwijkerhout, en een heleboel andere plaatsjes eromheen. Het is prachtig om te zien dat er zoveel tulpen naast elkaar staan, en de verschillende kleuren bij elkaar maken het echt een schilderij.
Lisse
Natuurlijk kan een foto niet missen hierbij, en ging ik met mijn moeder op de foto. Beetje jammer alleen dat mijn ogen dicht zitten, haha. Het was enorm druk door het mooie zomerse weer die dag (lees; 32 graden).

Lisse
In en rondom Lisse zijn erg veel gratis plekken waar je bloembollen kunt bewonderen. We zijn blij dat we niet naar de keukenhof gingen want er stonden onwijs veel rijen. Het was echt heel erg druk.

Lisse
Nog even een selfie bij de bloembollen. Kijk hoe mooi al die kleuren zijn bij elkaar. De knallende roze vond ik echt prachtig. Maar eigenlijk zijn alle kleuren die er stonden gewoon heel erg mooi. Als ik zo’n grootte achtertuin had, dan ga ik mama ook zo’n bloemenzee met tulpen. Echt prachtig!

Lisse
En toen was het tijd om even naar Schiphol te gaan. Dat doen we eigenlijk al sinds wij nog heel erg klein waren. Heerlijk bij de Mac Donalds op de parkeerplaats staan en kijken naar de stijgende of landende vliegtuigen. Toen wij er waren werd de baan gebruik om te stijgen. Het was echt lopende band werk, continu vlogen er vliegtuigen weg. Kreeg gelijk zin om zelf ook op vakantie te gaan. Maar helaas zit dat er dit jaar niet in. Bij de Mac Donalds genoten we van een heerlijke iced frappe. Mijn nieuwe verslaving kan je wel zeggen. In die week heb ik er 3x eentje gehaald. Nouja, ik geef de warmte de schuld, haha.

Ik vond het leuk om weer eens een plog te maken. Hopelijk vonden jullie het ook leuk om te zien.

Vraag: Wat doen jullie als het zulk warm weer is? En wat drinken jullie dan het liefste?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.