Een bloggersboekje? Leren kennen van nieuwe blogs!

Al een tijdje heb ik een mooi notitieboekje thuis liggen die ik wil gaan gebruiken om nieuwe blogs te leren kennen. Een bloggersboekje zoals ik hem zo mooi noem. Hoe ik dit precies wilde invullen wist ik niet, maar daar ben ik nu achter! Lijkt het jou ook leuk of interessant, lees dan vooral verder, want wie weet kom jij wel in mijn bloggersboekje!

Een boekje vol met allemaal blogs, en inspirerende personen! Jullie! Jij, die ook een blog hebt en het leuk zou vinden om in mijn boekje te komen staan. Het is een groot A5 notitieboek met heel veel bladzijdes die ingevuld mogen worden.
Zelf heb ik uiteraard ook een aantal bladzijdes geschreven, waarin ik onder andere vertel wat de bedoeling is van het boekje. Dit idee kreeg ik door Mariska, klik hier om haar website te bezoeken. Een hele lieve blogger die ook een boekje laat rondgaan. Ik heb hier inmiddels ook in geschreven, en met mijn bloggersboekje meegestuurd. Wie weet kom je mijn boekje dus tegen als je dit leest.

Een bloggersboekje?

Wat mij leuk lijkt is om het boekje rond te laten gaan in Nederland, en ik hem uiteindelijk gevuld en wel terug thuis krijg. Maar hoe ga ik dit organiseren? Nou heel simpel dacht ik, door er een artikel op mijn blog over te schrijven, en hopelijk jou tegen te komen. Jij die ook geïnteresseerd bent in het ontdekken van nieuwe blogs, en dit op een leuke en creatieve wijze wilt doen.  Als ik het boekje terug heb, wil ik elke week een nieuwe blog in het zonnetje zetten op LiefsCarolien.nl. Door jou creatie in mijn boekje te delen, en jou hopelijk aan een heleboel nieuwe volgers te helpen.

Daarbij kun je natuurlijk als je het boekje ontvangt, al een heleboel mensen voor jou gaan ontdekken. Want er zal vast wel ergens op de bladzijde een website adres staan van diegene. Zo ontdek jij ondertussen ook een aantal nieuwe blogs!

Wil jij in mijn bloggersboekje schrijven? Dat kan! Meld je hieronder in de reacties aan, en je ziet mijn email tegemoet.
Ps. Je moet alleen zelf de verzendkosten betalen (€6,50 is het om te verzenden, maar hier kun je ook nog je eigen boekje bij stoppen!) om hem naar de volgende persoon te sturen. Dit doe je maar 1x en is niet zo heel duur. Dit moet je er wel voor over hebben, anders liever niet reageren.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Een bloggersboekje? Leren kennen van nieuwe blogs!

Comments are closed.