Eastern plaza Bentelo

eastern plaza

Laatst ben ik samen met het hele gezin uit eten geweest bij een all you can eat restaurant. Het was zo lekker dat ik besloot om dit artikel te schrijven. Mocht je ooit in de buurt zijn dan moet je dit echt eens proberen! 

We gingen naar eastern plaza in Bentelo. Wat voor ons redelijk in de buurt ligt.
Met 6 personen gingen we op zondagavond uit eten. Er was vooraf gereserveerd, en dat was maar goed ook. Het was stuiter druk. We kregen een leuke tafel aan de zijkant van de hal toegewezen, en daar kon het 2uur lange all you can eat beginnen.
eastern plaza

Wokken en meer

In het midden van het restaurant staat een enorm groot eiland met verschillende bereidingsstylen. Je kunt zelf kiezen waar je begint en wat je wel of niet eet. Je kan zelf de hoeveelheid opscheppen (behalve bij het ijs). Wij begonnen bij het vlees. Er was keuze uit; varkenhaas, ossenhaas, angus beef, kipfilet, champignons, en courgette. Maar daar bleef het niet bij. Er was nog een speciaal wok gedeelte, chinees gedeelte, sushi gedeelte, en voorgerecht gedeelte. En natuurlijk een groot eiland met nagerechten en wel 3 grote chocolade fonteinen. Van bijna alles heb ik wel wat gehad. Behalve de sushi en de wok. Het was daar continu zo druk dat ik besloot dat over te slaan.
eastern plaza

Je eet veel te veel

Omdat je all inclusief kan eten, kun je ook veel meer eten dan maar je ene bordje. Een nadeel is dat je al snel veel te veel eet. Zoals ik bijvoorbeeld. Ik heb wel heel erg genoten van het eten. Het is ontzettend lekker, heeft heel veel smaak en je kunt nemen zoveel je wilt. Vooral het chinese gedeelte (waar ik erg dol op ben) was erg lekker, en natuurlijk het vlees en nagerecht gedeelte mag in dit rijtje niet ontbreken.

Voor 2uur lang all you can eat (eten en drinken) betaal je €29,95 per persoon bij Eastern plaza in Bentelo. Dat vind ik helemaal niet duur als je kijkt wat je allemaal krijgt en kunt pakken. Je hebt echt enorm veel keuze, ook qua drinken.

Vraag; Heb jij wel eens all you can eat gedaan?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Eastern plaza Bentelo

  1. Eastern Plaza is zeker een goed restaurant met mega veel keuze! Zelfs de alcoholische dranken, voor de mensen die dit drinken, zit bij de prijs inbegrepen! Heb je wel eens een al you can eat sushi restaurant geprobeerd hier in de buurt?

  2. Dat ziet er lekker uit ! Het lijkt wel een beetje op het wok restaurant dat bij ons in de buurt zit .
    Fijn dat het lekker was !

Comments are closed.