Easter nail art

easter
Omdat het bijna Pasen is heb ik vandaag een leuk artikel voor jullie met het thema Pasen. . Ik koos om een nail art te maken in het paas thema. Of dat gelukt is dat zie je hieronder.

Laten we maar snel gaan kijken naar de nail art die ik maakte. Ik moet zeggen dat een konijn tekenen op je nagels een stuk lastiger is dan dat je denkt. Althans dat was bij mij het geval. Ik deed toch aardig mijn best, en het resultaat zie je hieronder.
easter
Ik gebruikte 3 verschillende kleuren nagellak. De witte van de Primark (lees hier de review), de rood/roze kleur (lijkt meer rood) van de Etos, en de donker blauwe, bijna zwarte kleur van de Essence collectie.

Ik wilde een vrolijke look maken op mijn nagels, met een kleine twist naar Pasen. Vandaar het konijntje op mijn ringvinger, en de stippen op de andere vingers. Natuurlijk kan je de stippen groter maken en er paaseitjes van maken. Je kan het ook zo moeilijk maken als je zelf wilt. Ik koos voor witte stippen, zodat het net lijkt op het paddenstoeltjes zijn (rode met witte stippen). Zelf vind ik dit heel erg vrolijk, en zou het met alle vreugde dragen bij het paasontbijt!
Ook leuk om alleen maar stippen te doen, dat geeft een paddenstoel effect. Ook heel erg leuk voor dit soort feestdagen. Maar niet alleen met feestdagen kun je deze nail art dragen, natuurlijk kan dat elke dag!

Wat gaan jullie dit jaar doen met Pasen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

17 thoughts on “Easter nail art

  1. Oh wat leuk! Vanmiddag om twaalf uur start mijn Fashion link up party. Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen. Je zou deze nagels dus kunnen plaatsen!

    1. Dankjewel! Wat leuk, alvast veel plezier. Ik ga lekker genieten van 2 rustige dagen met mijn ouders en broertje. 😉

Comments are closed.