Draw my blog

draw my blog

Draw my life is een artikel dat al heel vaak is aangevraagd. Maar omdat ik daar nog niet helemaal aan toe ben, heb ik een variant erop bedacht. Namelijk ‘Draw my blog’. In deze draw my blog laat ik jullie alles zien vanaf het begin, en natuurlijk vertel ik er ook alles over! Kijk je mee?

Draw my blog

draw my blog
Ik startte in februari 2013 een blog op blogger. Het beginnen van een blog was niet helemaal zonder reden. Ik had het erg zwaar in die tijd, en voelde me erg onzeker. Ik was depressief, en moest stoppen met de stage die ik toen deed. Omdat ik me ergens anders op moest focussen en van schrijven hield/houd, begon ik een blog. In het begin plaatste ik 1 a 2 keer per week een artikel, wat voornamelijk DIY artikelen waren. Ik vond en vind nog steeds knutselen heel erg leuk, en dit deelde ik dan ook graag op mijn blog. Ook schreef ik tussendoor blogposts over hoe het met mij ging, en wat ik die week of weken had gedaan.

draw my blog

Overgang

Bijna 1,5jaar later was ik nog steeds bezig met mijn blog, en ik vond het steeds leuker worden. Omdat ik graag een mooie layout wilde, maar dit niet voor elkaar kreeg op Blogger, besloot ik om over te stappen naar wordpress. Lifebyme93 werd helemaal overgezet, en ik nam afscheid van de (in mijn ogen) slechte blogposts, en startte met nieuwe onderwerpen als beauty, lifestyle, en fashion. De DIY wilde ik ook graag blijven doen, en zo had ik genoeg onderwerpen om 7 dagen per week te schrijven. In juni 2014 kocht ik een Nikon D3100 (die ik nu nog steeds gebruik voor mijn blog), en mijn foto’s werden zichtbaar beter. Ik kreeg lieve reacties, en werd steeds zekerder in wat ik deed.

draw my blog

Nieuwe stap

Oktober 2015 nam ik een grote stap. Lifebyme93 was een naam die ik snel maakte en uitkoos destijds in 2013. Ik was klaar voor een nieuwe naam, en een nieuwe stap in mijn blog hobby. Ik kocht een eigen domein en hostingspakket met mijn verjaardag en zo werd liefscarolien.nl geboren. Op 1 oktober was mijn blog live, en kon ik gaan genieten van alle nieuwe mogelijkheden. Ik nam afscheid van de DIY artikelen, en bleef schrijven over Beauty – Lifestyle – en Persoonlijke artikelen. Ik noemde daarom mijn blog ‘Lifeblog’.

draw my blog
Sinds ik mijn eigen domein en hostingspakket heb, zijn mijn bezoekers van 600-800 unieke bezoekers per maand naar ruim 1400 unieke bezoekers per maand gegaan. Ik schrijf nu artikelen over Beauty – Lifestyle – Persoonlijk – en Food. Elke dag van de week komt er een nieuw artikel online, en ik ben erg trots en tevreden met alles wat ik tot nu toe heb bereikt. Af en toe heb ik een samenwerking met bedrijven die overeenkomen met de onderwerpen van mijn blog. Heb ik in mei 2016 hele lieve mede bloggers ontmoet, en krijg ik nog steeds hele lieve reacties van jullie lezers.

En nu?

Ik hoop nog heel erg lang door te gaan met bloggen, en te mogen schrijven over alles wat ik leuk en interessant vind. Ook hoop ik in de toekomst nog meer mensen te kunnen bereiken, en hoop ik stiekem dat ik van mijn blog mijn eigen bedrijfje kan maken. Maar zo ver is het nog lang niet, en tot die tijd ga ik lekker door wat ik al maanden/jaren doe. Delen, schrijven en reageren.

Ik wil jullie lezers en bezoekers onwijs bedanken, want zonder jullie is dit alles niet mogelijk geweest. Door jullie zet ik door, en voel ik me niet meer onzeker. Kan ik zijn wie ik wil zijn, en kan ik tegen mezelf zeggen dat ik trots ben op wat ik heb bereikt. Heel erg bedankt allemaal!

2 thoughts on “Draw my blog

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: